Γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο και πήγαν στο ίδιο σχολείο, ωστόσο γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν μετά από 18 χρόνια [φωτο]

Μια μοναδική ιστορία θα έχουν να διηγούνται στα εγγόνια τους δύο μελλονυμφοι από το Γουίγκαν της Μεγάλης Βρετανίας, αφού, αν και η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, χρειάστηκε να περάσουν 18 χρόνια μέχρι να γνωριστούν και να ερωτευθούν.

Ο 26χρονος Τομ Μαγκουάιρ κι η συνομήλική του Σόνα Γκρέισι ενώ εξιστορούσαν ο ένας στον άλλο τη ζωή τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσα κοινά είχαν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου πριν από οκτώ περίπου χρόνια, ωστόσο είχαν “γνωριστεί” πολύ νωρίτερα, από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκαν!

Συγκεκριμένα, ήρθαν στον κόσμο την ίδια ημέρα και στο ίδιο ακριβώς μαιευτήριο στο Μάντσεστερ, στις 22 Δεκεμβρίου 1992, μόλις λίγα μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον. Στη συνέχεια ήταν στο ίδιο δημοτικό σχολείο, αλλά σε διαφορετικές τάξεις, με αποτέλεσμα να μην γνωριστούν ποτέ στα μαθητικά τους χρόνια.

Τελικά, γνωρίστηκαν στο πάρτι του φίλου τους και μαθαίνοντας τα πόσα κοινά είχε η ζωή τους, ένιωσαν αμφότεροι μία έλξη, η οποία όμως πήρε περισσότερο χρόνο ώστε να ευοδωθεί και να καταλήξει σε σχέση. Ο Τομ δυσκολευόταν να πείσει τη Σόνα ότι ήταν το άλλο της μισό αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μετά από μήνες επίμονου φλερτ κι αφού είχε μεσολαβήσει ακόμα μία αποκάλυψη σχετική με το κοινό παρελθόν τους, τελικά η Σόνα ενέδωσε και το 2011, μόλις σε ηλικία 19 ετών οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον έχουν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι. 

Το ζευγάρι πλέον έχει αποκτήσει δύο παιδιά και συνεχίζει να ζει στην πόλη του Γουίγκαν. Σε όσους επιμένουν αν τους ρωτούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν, απαντούν πάντα: «Τα παιχνίδια της μοίρας…»

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: