Γέννησε υγιέστατο μωρό 6 κιλών και οι φωτογραφίες του έχουν ξετρελάνει

Στις 15 Μαΐου, η Κρίσσυ Κόρβιτ, που είναι μητέρα 4 παιδιών, έφερε στον κόσμο την Κάρλεϋ. Ήταν μεγάλη η χαρά και η έκπληξη, κυριολεκτικά! «Κατά τη διάρκεια του τοκετού, άρχισα να ακούω τους γιατρούς να γελούν ενθουσιασμένοι.

Έλεγαν αριθμούς και όταν μου έδειξαν το μωρό και μου είπαν πως είναι 6 κιλά, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμοιαζε σαν να έβγαλαν ένα νήπιο από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη», δήλωσε η χαρούμενη μητέρα.

Η μικρή ονομάστηκε Κάρλεϋ και ζύγιζε 6 κιλά όταν γεννήθηκε, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο του βάρους ενός μέσου νεογέννητου μωρού.

Ο πατέρας, Λάρρυ Κόρμπιτ, δήλωσε: «Είναι σαν ένα μωρό 6 μηνών. Επικοινωνήσαμε μάλιστα με τις εταιρίες Pampers και Huggies για να μας βοηθήσουν, μιας και όσα χρειαζόμασταν ήταν έξω από τα συνηθισμένα. Τίποτα δεν της ταίριαζε. Στις πάνες έχει το μέγεθος 3. Τα ρούχα που φοράει είναι για παιδιά 9 μηνών. Είναι τεράστια».

Για να γιορτάσουν τη γέννηση της κόρης τους, οι γονείς αποφάσισαν να κάνουν μια γλυκιά φωτογράφηση με τη φωτογράφο Ντέπυ Μπένσον από το Στούντιο Φωτογραφίας Sweet Smiles.

Στις 15 Μαΐου, η Κρίσσυ Κόρβιτ, που είναι μητέρα 4 παιδιών, έφερε στον κόσμο την Κάρλεϋ. Ήταν μεγάλη η χαρά και η έκπληξη, κυριολεκτικά!

«Κατά τη διάρκεια του τοκετού, άρχισα να ακούω τους γιατρούς να γελούν ενθουσιασμένοι.»

«Έλεγαν αριθμούς και όταν μου έδειξαν το μωρό και μου είπαν πως είναι 6 κιλά, δεν μπορούσα να το πιστέψω.»

«Έμοιαζε σαν να έβγαλαν ένα νήπιο από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη!»

Η Κάρλεϋ ζύγιζε 6 κιλά όταν γεννήθηκε, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο του βάρους ενός μέσου νεογέννητου μωρού.

«Είναι σαν ένα μωρό 6 μηνών!»

«Επικοινωνήσαμε μάλιστα με τις εταιρίες Pampers και Huggies για να μας βοηθήσουν, μιας και όσα χρειαζόμασταν ήταν έξω από τα συνηθισμένα. Τίποτα δεν της ταίριαζε.»

«Στις πάνες έχει το μέγεθος 3. Τα ρούχα που φοράει είναι για παιδιά 9 μηνών. Είναι τεράστια!»

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, ώστε να δείτε και να μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη και όμορφη Κάρλεϋ.


Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: