Γεννηματά: Προτεραιότητα της κυβέρνησης πώς θα παραμείνει στην εξουσία

Σε συνέντευξή της στον Real Fm, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά εκτίμησε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση. «Αυτό είναι ολοφάνερο. Απομονώνεται διαρκώς και πολιτικά και κοινωνικά. Και όλοι συνειδητοποιούν τι ακριβώς κάνουν αυτή τη στιγμή. Η μοναδική τους προτεραιότητα είναι πώς θα παραμείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία», τόνισε.

«Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα με την υπερφορολόγηση και τις περικοπές δαπανών έχει κοντά ποδάρια. Τους κρατάει απλώς για λίγο διάστημα ακόμα στην εξουσία, με στόχο τελικά να κληροδοτήσουν όλα τα προβλήματα στην επόμενη κυβέρνηση και όχι να λύσουνε τα προβλήματα της χώρας. Υπάρχει μια φούσκα, με λίγα λόγια, ότι δήθεν πάμε καλά και φοβάμαι τι θα γίνει όταν αυτή η φούσκα θα σπάσει», σημείωσε ακόμα η κα. Γεννηματά.

Αναφερόμενη στο τι διαφορετικό προτείνει το Κίνημα στον τομέα της ανάπτυξης, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως έχει δύο τομείς. «Ο πρώτος είναι το πρόγραμμα για το πώς μπορούμε να πετύχουμε την ανάπτυξη. Ο δεύτερος ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να στηριχθεί αποκλειστικά στις μεγάλες επενδύσεις, αλλά χρειάζονται κίνητρα φορολογικά και ασφαλιστικά για τους μικρομεσαίους, γιατί εάν τους ενισχύσουμε τώρα, μπορούν να επενδύσουν στην καινοτομία και να δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Να βάλουμε μπροστά τη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που άντεξαν μέσα στην κρίση», εξήγησε.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: