Γεμιστά νηστίσιμα !!!

 
ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΊΣΙΜΑ!!!

ΥΛΙΚΑ
Ντομάτες
Μελιτζάνες
Κολοκύθια
Πιπεριές
Πατάτες
Κρεμμύδια
Σκόρδο
Ρύζι Καρολίνα (1 κουταλιά της σούπας για κάθε κομμάτι )
Μαϊντανός
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
.

Πλένω  όλα τα λαχανικά.
Τα ανοίγω  βγάζω  το εσωτερικό και τα ψιλοκόβω στο χερι .
Σωτάρω το κρεμμύδι στο λάδι να μαραθεί, προσθέτω το σκόρδο και το ψαχνό από τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια, αφήνω λίγο να μαλακώσουν και ρίχνω   το ψαχνό από τις ντομάτες ψιλοκομμένες.
Αφήνω  ένα με δυο λεπτά  να βράσουν και προσθέτω το ρύζι πλυμένο και στραγγισμένο , το μαϊντανό,  το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και αποσύρω από την φωτιά.
.

Γεμίζω τα λαχανικά  και ανάμεσα βάζω πατατούλες .
Ρίχνω λάδι και λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα ,σκεπάζω το ταψί με βρεγμένο χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο.
Τα βάζω στο φουρνο να ψηθούν στους 210 με 220 βαθμούς και  όταν μαλακώσουν αφαιρώ το χαρτί και το αλουμινόχαρτο να πάρουν χρώμα και να μείνουν με το λαδάκι τους.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: