Γέμισε η παραλία του Ρίου, προς τον Άγιο Βασίλειο από ψόφια ποντίκια – Αχαΐα

Γέμισε η παραλία του Ρίου, προς τον Άγιο Βασίλειο από ψόφια ποντίκια   Αχαΐα
Ανάστατοι είναι κάτοικοι και λουόμενοι του Ρίου καθώς ενώ κολυμπούσαν στην περιοχή είδαν δίπλα τους μέσα στο νερό ψόφια ποντίκια!

Καταγγέλλων που επικοινώνησε με το thebest, μας ανέφερε πως στο τέρμα της παραλιακής οδού του Ρίου προς τον Άγιο Βασίλειο, στην οδό Ελευθερίας κοντά στο Relaxare, οι λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά βγήκαν άρον άρον από τη όπου έκαναν το τους καθώς η θάλασσα είχε γεμίσει με ψόφια τρωκτικά και πιο συγκεκριμένα ποντίκια, μικρά και πιο μεγάλα. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες πρόκειται για περισσότερα από 30 νεκρά ποντίκια ενώ ορισμένοι από τους λουόμενους με πρόχειρα ξύλα άρχισαν να βγάζουν τα ψόφια ποντίκια έξω από το νερό.

Μία κυρία με την οποία επίσης μίλησε το thebest ήταν ανάστατη και όπως μας είπε, πραγματικά ένα τέτοιο φαινόμενο δεν το έχει ξαναδεί στην του Ρίου. Επίσης παρόμοια όπως λέγεται ήταν η κατάσταση και στην στα Μποζαίτικα την Τετάρτη όπου κι εκεί εθεάθησαν ψόφια τρωκτικά μέσα στο νερό της θάλασσας!

Η εξήγηση που δίνεται είναι πως με την τρομερή κακοκαιρία και μπουρίνι της περασμένης Δευτέρας, παρασύρθηκαν από τους υπόνομους προς την θάλασσα πολλά ποντίκια με αποτέλεσμα τώρα να επιπλέουν στα νερά του Πατραικού κόλπου. Μάλιστα όπως μας είπαν οι καταγγέλλοντες φυσάει και μαίστρος και τα ψόφια ποντίκια έρχονται προς τις ακτές. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να παρέμβει κάποιος αρμόδιος και κάποια υπηρεσία, εν προκειμένω το υγειονομικό διότι σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου που παρουσιάστηκε το πρόβλημα σε όλη του στην έκταση, στη θάλασσα βρίσκονταν και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά κι ο κίνδυνος κάποιας σοβαρής μόλυνσης ήταν άμεσος.

Tάκης Μαρτάτος

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: