Γεμάτη δράσεις και προσφορές από τους εργαζόμενους της Mercedes στην Ελλάδα ήταν το 2022

Η Star Automotive Ελλάς (Mercedes-Benz Ελλάς, έως τις 31.01.2023) για ακόμη μία χρονιά απέδειξε ότι ο εθελοντισμός αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας των εργαζομένων της. Κατά το 2022 προέβη σε δράσεις και ενέργειες που ενδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο την κουλτούρα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενώ επαληθεύτηκε και πάλι ότι για τους εργαζόμενους της Εταιρείας, η ιδέα του #love2give υπερβαίνει τα στενά πλαίσια του όρου «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», καθιστώντας τον κάθε συμμετέχοντα-εθελοντή κοινωνό της έννοιας της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Με την υποστήριξη 13 φορέων οι εργαζόμενοι της  Star Automotive Ελλάς, προσέφεραν περισσότερες από 230 ώρες εθελοντικής εργασίας σε 14 δράσεις παίρνοντας μέρος στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας #love2give.

Από τις 230 ώρες εθελοντικής εργασίας το 85%  είχαν κύριο την Κοινωνία και τον Άνθρωπο και το 15% στο Περιβάλλον. Οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν βοήθεια  σε παιδιά που διαβιούν σε δομές φιλοξενίας ενώ υπήρξε σημαντική υποστήριξη σε ενεργά κοινωφελείς Οργανισμούς και φιλοζωικά σωματεία.

Οι δράσεις ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, μπαταριών, λαμπτήρων, αλουμινίου, πλαστικού, χαρτιού και γυαλιού συνεχίζεται σταθερά, με τα ποσά που συγκεντρώνονται από την ανακύκλωση αλουμινίου να προσφέρονται σε Οργανισμούς που φιλοξενούν παιδιά σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Κάθε Κουτί Μετράει».

Τέλος, από τις 3 δράσεις αιμοδοσίας που διοργανώθηκαν εντός του 2022 με τη συμμετοχή 100 εργαζομένων-εθελοντών, συγκεντρώθηκαν 71 μονάδες αίματος για την τράπεζα αίματος που διατηρεί η Εταιρεία για τους εργαζόμενους και τους 1ου βαθμού συγγενείς τους.

Η Εταιρεία συμμετείχε ενεργά στο «Δίκτυο Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Μπορούμε», διασώζοντας και προσφέροντας συνολικά 120 μερίδες φαγητού από τις Εταιρικές της Εκδηλώσεις, συμβάλλοντας έμπρακτα στη δράση του Οργανισμού «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

Για το 2023, η Star Automotive Ελλάς και οι εργαζόμενοί της σκοπεύουν να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος τις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας #love2give, έχοντας ήδη συνάψει νέες συνεργασίες, ώστε να προσφέρουν τόσο με προσωπική ενασχόληση όσο και με προσφορά σε είδος σε ακόμα περισσότερους ευάλωτους συνανθρώπους μας και Οργανισμούς για το κοινό καλό.

 

 

Γεμάτη δράσεις και προσφορές από τους εργαζόμενους της Mercedes στην Ελλάδα ήταν το 2022 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: