Γαβρόγλου: Το Μάρτιο οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, η χρονική περίοδος δηλώσεων των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μεταφέρεται για τον Μάρτιο, από το Φεβρουάριο που ήταν μέχρι στιγμής. Η αλλαγή αυτή γίνεται προκειμένου να ενταχθούν στο Μηχανογραφικό τα 26 τμήματα του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Η απόφαση προβλέπει πως η Αίτηση-Δήλωση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε προθεσμία που θα ανακοινώνεται από το ΥΠΠΕΘ, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του, εντός του μηνός Μαρτίου του έτους που επιθυμεί τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές.

Ακόμα, με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι κατ’ εξαίρεση των σχετικών διατάξεων , ο/η υποψήφιος/α δεν θα δικαιούται να δηλώσει προτίμηση για Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος στο οποίο είναι ήδη φοιτητής/τρια.

Η απόφαση προβλέπει ακόμη ότι με την Αίτηση-Δήλωση ο υποψήφιος δηλώνει τη συμμετοχή στην υγειονομική εξέταση και στις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: