Γκαρσία: Θα παίξουμε με ταπεινότητα και φιλοδοξία

 

Γκαρσία: Θα παίξουμε με ταπεινότητα και φιλοδοξίαΟ Λουίς Ενρίκε επιστρέφει με… άγριες διαθέσεις στη Ρώμη, όπως όμως και ο Ρούντι Γκαρσία, και περιμένουν να δουν την καλή φετινή Ρόμα.

«Η Μπαρτσελόνα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν δεν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, τότε σίγουρα είναι ανάμεσα στις καλύτερες. Θα παίξουμε με ταπεινότητα και φιλοδοξία. Θέλουμε να προκριθούμε και αυτό είναι το πρώτο από έξι , στα οποία θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μαζέψουμε βαθμούς» δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός, προσθέτοντας: «Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα, σε άμυνα και επίθεση. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα δουλέψουμε σκληρά ο ένας για τον άλλο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση».

Ερωτηθείς για τον Λιονέλ , σημείωσε: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ίσως ο καλύτερος».

Από πλευράς του Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε το ματς ξεχωριστό. Όπως είπε: «επιστρέφω στη Ρώμη με μερικά στην πλάτη μου, αλλά και περισσότερη εμπειρία. Η Ρώμη είναι μια πόλη από την οποία έχω μόνο θετικές αναμνήσεις. Για μένα, είναι ένα ξεχωριστό ματς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα στη σεζόν στο Champions League» δήλωσε από την πλευρά του ο κόουτς των «μπλαουγκράνα».

Κληθείς να σχολιάσει το φιλικό των δύο ομάδων πριν ένα μήνα για το τρόπαιο Ζοάν Γκαμπέρ, εξήγησε: «Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για το τι θα συμβεί. Περιμένω μία Ρόμα, σαν αυτήν που είδα κόντρα στη Γιουβέντους στη Serie A. Μία δυνατή ομάδα, που ξέρει να πρεσάρει, ξέρει πως να παίξει με τη μπάλα και έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας, ικανούς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις ανά πάσα στιγμή».

Πηγή: gazzetta.gr

 

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: