Γάμος Ζέιν: Αντί για Jlo στη σκηνή η νέα βασίλισσα της pop, Ρίτα Όρα

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής με 700 καλεσμένους είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι το πρόσωπο έκπληξη της βραδιάς — Η 31χρονη σταρ της ποπ όμως έκανε τελικά την έκπληξη στην σκηνή

Το πρόσωπο έκπληξη που θα τραγουδούσε στον γάμο της οικογένεας Ζέιν στο Μονακό, αποκαλύφθηκε στην σκηνή του πάρτι. Η νέα βασίλισσα της pop, Ρίτα Όρα εμφανίστηκε ως guest star στον γάμο της χρονιάς αλλά και της απόλυτης χλιδής με κορυφαίες παρουσίες.

Τον τελευταίο καιρό, είχαν οργιάσει οι φήμες για το ποιο πρόσωπο έκπληξη θα παρουσιαστεί στην σκηνή του γάμου στο πριγκιπάτο.  Έντονα ακουγόταν το όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ, όπου έλεγαν μάλιστα ότι θα τραγουδούσε στον γάμο με την αμοιβή της να φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε αφού, το πρόσωπο έκπληξη που έχει αναλάβει την ψυχαγωγία των καλεσμένων είναι η Ρίτα Όρα.

Ο γάμος της οικογένειας Ζέιν έχει συγκεντρώσει ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, οι οποίοι χθες το βράδυ απόλαυσαν το πρώτο πάρτι που δόθηκε για το ζευγάρι. Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν, η αγαπημένη του Λόρεν Φαν Μπέρκελ και οι οικογένειες τους υποδέχθηκαν στο LaTerrace-θεωρείται το roof top του Καζίνου-τους καλεσμένους τους. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με χορεύτριες, ζωντανή μουσική, Dj, εκλεπτυσμένες γεύσεις και έναν ασύλληπτο μπουφέ από γλυκά.

Ποια είναι η Ρίτα Όρα:

Η Ρίτα Όρα, είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Το πρώτο της studio album, με τίτλο “Ορα” κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1990 στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου απο Αλβανούς-Κοσοβάρους γονείς. Η μητέρα της, Βέρα Σαχατσίου Μπαϊρακτάρι (Vera Sahatçiu Bajraktari) είναι Αλβανίδα Ψυχίατρος, ενώ ο πατέρας της, Μπεσνίκ Σαχατσίου (Besnik Sahatçiu) είναι Κοσοβάρος Οικονομολόγος & ιδιοκτήτης μιάς παμπ.

Το 1991, σε ηλικία μόλις ενός έτους, μετακόμισε με την οικογένεια της, στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεκίνησε να τραγουδάει απο πολύ μικρή ηλικία. Το 2007, έκανε την πρώτη της επαγγελματική συνεργασία, συμμετέχοντας στο videoclip του Craig David για το τραγούδι “Awkward. Από το 2012 η Όρα έχει κατακτήσει τα παγκόσμια charts με τα τραγούδια της να σημειώνουν πάντοτε τεράστιες επιτυχίες παγκοσμίως. Όπως το τραγούδι της “Anywhere” που θεωρείται μια από τις κορυφαίες της επιτυχίες.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: