Γάμος Κριθαριώτη-Δαρίβα: To εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη και το ακόμη πιο εντυπωσιακό πέπλο

Διάβασε ακόμη:

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο αδερφός της σχεδιάστριας, Νίκος Κριθαριώτης και η σχεδιάστρια Ναστάζια Δαρίβα (έχει to δικό της brand ρούχων και υποδημάτων, το Glamazons) ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσαν όρκους ζωής, ενώπιον των αγαπημένων τους προσώπων. Με θέα το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου, το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό, όπου πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση.

 

Δες ακόμη:

Από το γραφικό σκηνικό μέχρι και τις κομψές μπομπινιέρες (τις οποίες σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη), ο πολυτελής γάμος ήταν φανταστικός. Την προσοχή όμως τράβηξε, η όμορφη νύφη. Η Ναστάζια Δαρίβα πιο λαμπερή από ποτέ, έκλεψε τις εντυπώσεις με το πανέμορφο νυφικό της φόρεμα. Η δημιουργός του, Σήλια, πανευτυχής για τον γάμο του αδερφού της, ανέβασε φ φωτογραφίες της νύφης και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερο το φόρεμα της Ναστάζια.

 

Το νυφικό

 

Το φόρεμα της Ναστάζια Δαρίβα ήταν πραγματικά μοναδικό. Το πάνω μέρος του, είχε διέθετε ένα στράπλες bodice το οποίο ήταν στολισμένο με πετράδια, κρύσταλλα Swarovski αλλά και με διάφανα φύλα τα οποία θύμιζαν σπασμένα γυαλιά. Το φόρεμα ήταν πολύ προσεγμένα κατασκευασμένο και όσο κι αν μας εντυπωσίασε το στράπλες bodice, ήταν η αψεγάδιαστη εφαρμογή του ρούχου που έκλεψε την παράσταση.

 

Το υπόλοιπο φόρεμα είχε ως εξής: συνεχίζονταν με μια ογκώδη λευκή φούστα η οποία είχε αφηρημένα σχέδια βαμμένα στο χέρι σε ασημί χρώμα, μιμούμενα το pattern του πάνω μέρος του νυφικού. Το φόρεμα η νύφη ολοκλήρωσε με μια λεπτή ασημένια ζώνη η οποία τόνιζε τη μέση, προσφέροντας την τέλεια σιλουέτα στο look της νύψης.

 

Το πέπλο

 

Αν και όχι φαν των πέπλων, μπορούμε να πούμε ότι αφού είδαμε αυτό της Νατάζια Δαρίβα, αλλάξαμε γνώμη. Η σχεδιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες από τις πρόβες νυφικού, όπου καταφέραμε να δούμε καλύτερο το εντυπωσιακό πέπλο. Όπως σχολίασε και η Σήλια Κριθαριώτη στη φωτογραφία της, «Όσο πιο μακρύ το πέπλο, τόσο πιο ευτυχισμένο το παραμύθι», θέλοντας να τονίσει το πόσο ονειρεμένο θα είναι το φόρεμα της νύφης (αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε πριν τον γάμο).

Το μακρύ πέπλο ήταν πραγματικά εξαίσιο. Διατηρώντας την ίδια θεματική με αυτή του φορέματος, ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι με ασημένια και λευκά αφηρημένα σχέδια που μιμούνταν αυτά που είχε το bodice του νυφικού.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/christiana_papageorgiou/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: