Game of Thrones: Οι επίσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν

Για το τελευταίο red carpet event του Game of Thrones, οι γυναίκες ηθοποιοί αποφάσισαν να τα δώσουν όλα, κάνοντας εμφανίσεις οι οποίες ήξεραν ότι θα συζητάμε για καιρό. Τόλμησαν, λοιπόν. Δεν φοβήθηκαν να φορέσουν ρούχα που, όπως και πολλές στιγμές από τη σειρά, μας άφησαν άφωνους.

Από την παραμυθένια εμφάνιση της Emilia Clarke μέχρι πιο avant-garde της Gwendoline Christie, παρακάτω τα looks που μας έκαναν εντύπωση από την πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game of Thrones.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Emilia Clarke φόρεσε μια αναπάντεχη απόχρωση στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας ένα γκρι/πράσινο αιθέριο Maison Valentino φόρεμα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι μας αρέσει η επιλογή του χρώματος γιατί είναι ένα που δεν βλέπουμε συχνά.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Mε δημιουργία Louis Vuitton, η Sophie Turner προσφέρει μια φρέσκια ματιά στον όρο “cocktail dress”. Το κόψιμο του φορέματος μέχρι και το pattern είναι τα στοιχεία «έκπληξης» που πρέπει να έχουν πάντα οι εμφανίσεις μας.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Με την πρώτη ματιά, το Oscar de la Renta φόρεμα της Rose Leslie δεν δείχνει να είναι κάτι διαφορετικό. Αν κοιτάξεις όμως καλύτερα, θα δεις ότι η κόκκινη τουαλέτα της έχει εκπληκτικές λεπτομέρειες που την καθιστούν από τις πιο όμορφες της βραδιάς. Το φανταστικό μοτίβο της λεπτεπίλεπτης δαντέλας που απάρτιζε το φόρεμα αλλά και η συγκεκριμένη απόχρωση κόκκινου ταίριαξε άψογα στην Leslie. Το πιο όμορφο αξεσουάρ της; Ο σύζυγός της, Kit Harrington. Έλα, κι εσύ το ίδιο σκέφτηκες.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Gwendoline Christie ξέρει καλά πώς να φέρνει το «δράμα» στο κόκκινο χαλί. Και ήξερε ότι για να το καταφέρει αυτό, μια είναι η σχεδιάστρια που θα της το πρόσφερε αυτό απλόχερα: η Iris van Herpen. Σωστά, η Christie επέλεξε αυτό το φόρεμα το οποίο μας εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο, τινάζοντας τις άκρες του, προσφέροντας υλικό για φανταστικές φωτογραφίες.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη επίσημη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ, αλλά σίγουρα ταιριάζει στο ύφος της περίστασης, αλλά και το νεαρό της ηλικίας της. Το Miu Miu φόρεμα της Maisie Williams έχει δύο χαρακτηριστικά που ταιριάζουν και στην προσωπικότητά της: το θηλυκό και το badass στοιχείο. Και τα δύο θα μπορούσαμε να πούμε ότι χαρακτηρίζουν το στιλ της ηθοποιού το οποίο απλόχερα μας προσέφερε με αυτό το look.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αν και την έχουμε συνηθίσει στα κόκκινα, η Carice van Houten (γνωστή και ως Melisandre) επέλεξε ένα πανέμορφο, structured λευκό Ronald van der Kemp φόρεμα το οποίο αν και απλό, εκ πρώτης όψεως, η άψογη εφαρμογή του, μόνο βαρετό δεν το κάνει.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H πανέμορφη Nathalie Emmanuel εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πορτοκαλί Ermano Scervino φόρεμα. Πολύ όμορφο φόρεμα, το ίδιο και η ηθοποιός. Δεν έχουμε κάτι άλλο να σχολιάσουμε εδώ. Καλό ή κακό αυτό;

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Natalie Dormer μεταμορφώθηκε στο απόλυτο θηλυκό, με το εκπληκτικό Armani αυτό φόρεμα. Να, πώς ντύνεται η απόλυτη femme fatale.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: