Game of Thrones: Η πρόβλεψη του Stephen King για το φινάλε της σειράς

Ακόμα δεν ξεκίνησε και σε δύο επεισόδια τελειώνει οριστικά η επική σειρά φαντασίας, Game of Thrones. Έτσι, οι χρήστες των social media και φανατικοί θαυμαστές της σειράς δίνουν τη δική τους εκδοχή για το ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο διάσημος συγγραφέας, Stephen King, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και κολλητός του George R.R. Martin. Συγκεκριμένα, ο King, μετά την προβολή του τέταρτου επεισοδίου, έκανε μια ανάρτηση την περασμένη Δευτέρα που έγραφε τα εξής:

«Ας υποθέσουμε — απλά σας υποθέσουμε — ότι ο Τζον ΚΑΙ η Ντάνι πεθαίνουν στο τέλος (μαζί με την Σέρσεϊ φυσικά). Aν υποθέσουμε — μια απλή υπόθεση — ότι ένας μικρόσωμος άνδρας με μεγάλη καρδιά κάθεται τελικά στον Σιδερένιο Θρόνο;» .

Ο συγγραφέας των ιστοριών τρόμου αναφέρεται φυσικά στον Τύριον Λάνιστερ, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο ήταν προβληματισμένος από τη συμπεριφορά της βασίλισσας του και αμφισβήτησε το αν θα είναι εκείνη η ιδανική να καθίσει στον θρόνο, εν συγκρίσει με τον Τζον Σνόου (Πότε θα αρχίσουμε να τον λέμε Αίγκον Ταργκάρυεν;)

Μάλιστα, ο Stephen King προχώρησε και σε δεύτερο tweet στο οποίο έγραφε πως «φυσικά, εδώ και χρόνια μου λένε κάποιοι ότι δεν ξέρω να τελειώνω μια ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι λένε μπαρούφες, αλλά όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: