Game Of Thrones: Η Emilia Clarke δίνει τη δική της απάντηση για τον ξεχασμένο καφέ

Ο ξεχασμένος καφές σε σκηνή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones είναι το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο την εβδομάδα αυτή. 

Το δικό της σχόλιο για το περιστατικό κάνει και η Emilia Clarke, παίρνοντας την πάσα από τον Liam Cunningham(Ντάβος), ο οποίος είπε πως «μάλλον πίνει πολλούς καφέδες».

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε μάλιστα πως η κούπα του καφέ δεν είναι από τα Starbucks, όπως νόμιζαν όλοι, αλλά από άλλο καφέ.

«Τι… μπάσταρδος. Εγώ δεν πίνω Starbucks. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, πονηρέ Liam. Το αστείο είναι πως στο Μπέλφαστ δεν υπάρχουν Starbucks. Ποτέ δεν θα δείτε κάποιο μέλος του Game Of Thrones με Starbucks, καθώς ποτέ δεν έχουμε τέτοια. Άλλωστε εγώ δεν πίνω καφέ. Το σπίτι μου είναι γεμάτο με τσάι. Πάω στοίχημα ότι ήταν του Liam. Απλά ρίχνει αλλού τις ευθύνες. Όπως είπα είναι πονηρός».

Ακόμα, η Emilia Clarke μιλώντας ως Daenerys έγραψε στο Instagram:

«Αυτός που φέρει το κύπελλο δεν πίνει τσάι… Και αυτό δεν είναι σπόιλερ, απλά ένας χαμένος ταξιδιώτης που γύρισε σπίτι για να πιει έναν καφέ ανάμεσα στα γυρίσματα. Τζέισον είσαι φωτιά, τόσο που έκανες τα μαλλιά μου να γίνουν μπλε.»

Και μάλιστα χρησιμοποίησε και τα εξής hashtags: «Για το θρόνο, Για την καφεΐνη, Για τους δράκους»

 

 

Did I just stumble upon the truth here?! The cup bearer does not drinketh the Starbucks tea… oh and this ain’t a spoiler just a lost wanderer coming home for a mid filming cuppa….

viral

Tags:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: