Γαλλικές εκλογές: Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Σαρλ Μισέλ συγχαίρουν τον Μακρόν για την επανεκλογή του

Η πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την άριστη συνεργασία — «Μπορούμε να βασιστούμε στη Γαλλία για 5 ακόμη χρόνια» ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 

Συγχαρητήρια στον Εμανουέλ Μακρόν για την επανεκλογή του εξέφρασαν η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Μαζί θα πάμε μπροστά τη Γαλλία και την Ευρώπη» ανέφερε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο twitter. «Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν, τα συγχαρητήριά μου για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας. Μαζί, θα πάμε μπροστά τη Γαλλία και την Ευρώπη» σημείωσε η Πρόεδρος της Κομισιόν.

«Χρειαζόμαστε μια σταθερή Ευρώπη»

Από την πλευρά του, ο Σαρλ Μισέλ τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για μια «σταθερή Ευρώπη και μια Γαλλία που είναι πλήρως δεσμευμένη σε μια πιο κυρίαρχη και πιο στρατηγική Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Θερμά συγχαρητήρια αγαπητέ Eμανουέλ Μακρόν. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, χρειαζόμαστε μια σταθερή Ευρώπη και μια Γαλλία που είναι πλήρως δεσμευμένη σε μια πιο κυρίαρχη και πιο στρατηγική Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορούμε να βασιστούμε στη Γαλλία για 5 ακόμη χρόνια», έγραψε στο twitter.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: