Γαλλία: Πλήθος αντιεμβολιαστών στην κηδεία των εκκεντρικών δίδυμων σταρ της γαλλικής τηλεόρασης, Μπογκντάνοφ

Οι Ιγκόρ και Γκρίτσκα Μπογκντάνοφ απεβίωσαν με διαφορά λίγων ημερών, σε ηλικία 72 ετών, νικημένοι από τον κορωνοϊό — Δεν είχαν εμβολιαστεί

To ύστατο χαίρε στα αδέρφια Μπογκντάνοφ, τους εκκεντρικούς δίδυμους σταρ της γαλλικής τηλεόρασης που απεβίωσαν με διαφορά λίγων ημερών από κορωνοϊό, έδωσαν χθες εκατοντάδες Γάλλοι, ανάμεσά τους και πολλοί αντιεμβολιαστές.

Τα αδέρφια, που είχαν γίνει δημοφιλή τη δεκαετία του 1980, απεβίωσαν σε ηλικία 72 ετών και δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία «Mαντλέν» στο Παρίσι, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρώην υπουργός Λουκ Φερί, ενώ ο φακός εντόπισε και τον τραγουδιστή Φρανσί Λαλάν, μία εξέχουσα φιγούρα του αντιεμβολιαστικού κινήματος της Γαλλίας.


Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ απεβίωσε στις 3 Ιανουαρίου, έξι ημέρες μετά το θάνατό του δίδυμου αδερφού του, Γκρίτσκα, σε νοσοκομείο του Παρισιού στις 28 Δεκεμβρίου του 2021.

Οι δίδυμοι ήταν απόγονοι ευγενών οικογενειών, της βοημικής οικογένειας Kolowrat από τη πλευρά της μητέρας τους, και από μια ευγενή οικογένεια μουσουλμάνων Τατάρων από τη πλευρά του πατέρα τους.


Τους είχε δοθεί τιμητικός τίτλος από τον τσάρο Fedor III της Ρωσίας. Ωστόσο, η οικογένεια του πατέρα τους δεν χρησιμοποιούσε τον πριγκιπικό τίτλο.

Τη δεκαετία του ’80, οι Ιγκόρ και Γκρίτσκα Μπογκντάνοφ συμπαρουσίαζαν την δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας «Temps X», όπως και άλλες εκπομπές με sci-fi θεματολογία, όπως το «Rayons X».


Τα δύο αδέλφια αρνούνταν κατηγορηματικά ότι τα παράξενα, υπερτονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής, και επέμεναν ότι ήταν φυσικά.

Ειδήσεις σήμερα:

«Εξασθενούν τα συμπτώματά μου, ο ιός δεν αστειεύεται» λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Εγκατέλειψε τη θέση του ο πρεσβευτής του Αφγανιστάν στην Κίνα — Ήταν απλήρωτος από τον Αύγουστο

Εγκρίθηκε η 4η δόση, μόνο σε ανοσοκατασταλμένους — Κοντά στα 35.000 τα κρούσματα σήμερα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: