Γαλάτσι: Συγκλονίζει η ιστορία του κ. Κώστα – Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται ένας άστεγος άνδρας στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ο λόγος για τον κύριο Κώστα, πρώην κάτοικο Γαλατσίου, που έχει μείνει άνεργος και άστεγος εδώ και αρκετά χρόνια. Ο εν λόγω κύριος, λόγω ηλικίας αδυνατεί να βρει δουλειά, ενώ πριν 2 μήνες πέρασε και ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Λόγω της κατάστασής του δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ή να λάβει κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Το εγκεφαλικό έχει αφήσει ένα πολύ μικρό ελάττωμα στην ομιλία του, το οποίο όμως μπορεί να βελτιωθεί με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Ο κ. Κώστας δούλευε πολλά χρόνια σε οικοδομή, ενώ ξέρει και πολλές άλλες χειρωνακτικές δουλειές που έχουν σχέση με πλακάκια, υδραυλικά, βάψιμο, σοβάτισμα κ.ά.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει τα απαραίτητα για την επιβίωσή του, ο άνθρωπος αυτός φροντίζει να ταΐζει τις γατούλες της γειτονιάς, όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία.

Βασική ανάγκη είναι το φαγητό. Όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο (προσφέροντας εργασία, ή οτιδήποτε άλλο) να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 6971731523.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: