Γαμπρός ζήτησε από τους καλεσμένους να πληρώσουν για να πάνε στον γάμο του

Επιχειρηματικό μυαλό αποδείχθηκε ένας μελλόνυμφος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λόγος για τον Μπεν Φαρίνα, ο οποίος ζήτησε από τους εξήντα καλεσμένους στον γάμο του με την Κλερ Μοράν να πληρώσουν 150 λίρες ο καθένας,  για να καλυφθούν τα έξοδα της τελετής, της δεξίωσης και της τριήμερης διαμονής τους στο ξενοδοχείο που θα γίνει ο γάμος.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2018 και ο γαμπρός σημειώνει πως τους έπεισε, παρουσιάζοντας την ιδέα στους καλεσμένους τους ως ένα all-inclusive πακέτο διακοπών. «Άλλωστε, όλοι πληρώνουν πάντα ένα μεγάλο χρηματικό για να πάνε σε έναν γάμο, ούτως ή άλλως», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Κάναμε καιρό σχέδια για τον γάμο μας κι επειδή έχουμε ήδη ένα μικρό κορίτσι φοβόμασταν ότι δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά μία γαμήλια τελετή. Αυτή ήταν μία έξυπνη λύση», είπε η νύφη από την πλευρά της.

Σύμφωνα με τον Φαρίνα, το ζευγάρι είχε δαπανήσει στο παρελθόν περισσότερες από 1.700 λίρες για να πάει στον γάμο ενός φίλου του στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να θεωρούν τις 150 λίρες τιμή ευκαιρίας!

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: