Γκάμπι Χάνα: Η διάσημη influencer πόσταρε 100 αλλόκοτα TikTok σε 24 ώρες και οι φαν της ειδοποίησαν τις Αρχές

Η διάσημη influencer Γκάμπι Χάνα δέχτηκε την επίκεψη αστυνομικών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη, μετά από μια σειρά αλλόκοτων αναρτήσεων που έκανε στο TikTok προκαλώντας την έντονη ανησυχία των πολυάριθμων φαν της. Σύμφωνα με το Variety, επρόκειτο για περίπου 100 αναρτήσεις σε διάστημα 24 ωρών, στις οποίες η 31χρονη φερόταν παράξενα, πότε γελώντας, πότε κλαίγοντας και πότε κάνοντας παράξενες αναφορές στη θρησκεία.

Σύμφωνα με το TMZ, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες δέχτηκε πολλές κλήσεις από followers της Γκάμπι Χάνα στη δημοφιλή πλατφόρμα, που ζητούσαν να πάει κάποιος να ελέγξει εάν η δημοφιλής influencer είναι καλά στην υγεία της. Το LAPD έστειλε μια ομάδα για να εκτιμήσει την ψυχολογική κατάσταση της νεαρής και, αφού της μίλησαν, έκριναν ότι «δεν αποτελεί απειλή ούτε για τον εαυτό της ούτε για οποιονδήποτε άλλον» και της επέτρεψαν να παραμείνει στο σπίτι της.

Το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) η Χάνα πόσταρε το πρώτο της βίντεο στο TikTok μετά από 24 ώρες, μέσα από την μπανιέρα του σπιτιού της. Σε κείμενο πάνω από το βίντεο ισχυρίστηκε ότι «πέντε αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της από την πίσω πόρτα και της πέρασαν χειροπέδες, επειδή εξάσκησε το δικαίωμά της στην ελευθερία του λόγου και τα θρησκευτικά της δικαιώματα. «Μετά έστειλαν 2 ειδικούς στην ψυχολογική εκτίμηση που παραλίγο να με σύρουν στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είμαι έξυπνη, μορφωμένη, καλόκαρδη και γενναία», συμπλήρωνε στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε λίγο αργότερα, ευχαριστούσε «ειλικρινά» τους αστυνομικούς και όσους ειδοποίησαν τις Αρχές επειδή ανησύχησαν.

Στη λεζάντα του βίντεο, που συνοδευόταν από το κομμάτι «Super Freaky Girl» της Νίκι Μινάτζ, η Γκάμπι Χάνα έγραφε: «Θεέ μου, ήμουν τόσο γ@@@να νευρική όλη την ώρα. Μπορεί να έχω πίστη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με τρομάζει το άγνωστο. Δόξα τω Θεώ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!».

Πριν την επίσκεψη των στελεχών του LAPD στο σπίτι της Γκάμπι Χάνα, η influencer είχε ανεβάσει στο TikTok (όπου έχει πάνω από 7,5 εκατ. followers) βίντεο που την έδειχναν να κλαίει, να φωνάζει και να γελάει. Σε κάποια από αυτά μιλούσε για τη θρησκεία και τον θάνατο και δήλωνε «ο πιο έξυπνος άνθρωπος στη Γη». Σε αρκετά TikTok, εμφανιζόταν ένα μήνυμα γραμμένο με κραγιόν στον καθρέφτη του μπάνιου της.

H Γκάμπι Χάνα, που απέκτησε μεγάλη φήμη στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς μέσω του Vine και του YouTube, είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν τους φαν της ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχη.

«Ο παράδεισος είναι στη γη, αν θες πίστεψέ το ή όχι, αλλά αν το πιστέψεις θα είσαι τελείως βλάκας αν δεν πεις το χαρμόσυνο νέο σε όλους. Ο Ιησούς είναι πραγματικά εδώ. Ή όχι. Εσύ επιλέγεις φαντάζομαι», έγραψε σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο TikTok η Γκάμπι Χάνα.

Σε άλλα κλιπ στο TikTok, η 31χρονη ισχυριζόταν ότι κάποιος μπήκε παράνομα στο σπίτι της. Αυτό συνέβη μερικές ώρες αργότερα από τη δημοσίευση άλλων κλιπ, όπου ανέφερε ότι ένας άγνωστος ονόματι Νίκολας εμφανίστηκε στην πόρτα της και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Η Χάνα είπε ότι της έστειλε μήνυμα μια φίλη, προτρέποντάς της να διώξει τον άγνωστο. «Αν επρόκειτο να μου επιτεθεί, σ’ ευχαριστώ Θεέ μου για την τιμή να δεχτώ αυτή τη σφαίρα. Η πίστη μου σ’ Εσένα, Κύριε, είναι ο λόγος που θα δείχνω πάντα καλοσύνη σε αγνώστους» έγραψε στο TikTok η influencer.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: