Γ. Τράγκας: Ο υγειονομικός "πατερούλης", "ο κορωνο-σερίφης" και η κρυμμένη αλήθεια [Βίντεο]

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας σε μια καταιγιστική του συνέντευξη στον 98.4, έκανε λόγο για εργαλειοποίηση από την εκτελεστική εξουσία και τους εντεταλμένους φορείς της για ενημέρωση, της υπόθεσης του νέου κορωνοιού, όπου ναι μεν μέτρα είναι αναγκάια να ληφθούν, αλλά η αμετροέπεια και το πλήρες πάγωμα της οικονομίας, θα οδηγήσει σε πείνα και επανεμφάνιση ασθενειών, που θα στείλουν στον θάνατο περισσότερους Έλληνες , μετά το τέλος της πανδημίας, αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα στήριξης ουσιαστικά και όχι επικοινωνιακά όπως είπε των Ελλήνων πολιτών. Επίσης, ήδη καταγγέλλεται ότι απομονώνονται όσοι γιατροί και νοσηλευτές, που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, αναφέρονται σε ελλείψεις.

Ο Γιώργος; Τράγκας υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να πείσει τον κόσμο, ότι είναι αλάνθαστη, είναι ασπίδα, είναι μεγάλο κουκούλι προστασίας και ότι χάρη σε αυτήν έχουμε ακόμη τη ζωή μας και οι περισσότεροι την υγειά μας. Επομένως, ότι και αν μας φέρουν οι αποφάσεις της, όποιο σοκ και αν υποστούμε από τα οικονομικά μέτρα πρέπει να τη δικαιολογήσουμε. Κουβέντα δεν λέει για τις υπάρχουσες ελλείψεις, για τη φτώχεια και την πείνα που έρχεται και για τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη που σπεύδει βραδέως και δίνει ελάχιστα για τη σωτηρία εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών και ακόμα λιγότερα στο δορυφόρο που λέγεται Ελλάδα. Όπως σωστά έγραψε χθες το ΠΑΡΟΝ, αδίστακτος ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μπλόκαρε την αναστολή των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Καλώ, είπε, τον κο Μητσοτάκη να με ακούσει. Γιατί άλλο πράγμα τα υγειονομικά μέτρα και άλλο πράγμα η υγειονομική χούντα.

Άλλο πράγμα λοιμωξιολόγος και άλλο πράγμα λοιμωξιο-ψυχίατρος ή πολιτικάντης κορονοσερίφης, πρόσθεσε ο Γιώργος Τράγκας.

Επειδή οι καθοδηγούμενοι συνάδελφοί μου δεν ασχολούνται με το τσουνάμι της ύφεσης, της φτώχειας και των μολυσματικών ασθενειών που θα ακολουθήσουν τον κορονοϊό, οφείλω σήμερα να ενημερώσω για τα πραγματικά στοιχεία που συγκέντρωσα από ένα πλήθος ρεπορτάζ.

Ο κος Τσιόδρας , καθόλα άξιος επιστημονικά, ( δεν ξέρω για πιο λόγο) αποκρύπτει την αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χορηγούνται εδώ στην Ελλάδα και συνεχώς μιλάει για ένα φάρμακο που μπαίνει σε τρίτη φάση δοκιμών και έχει αποτελεσματικότητα 67%. Ο κος Τσιόδρας και ενδεχομένως κάποιοι στην αρμόδια επιτροπή δημόσιας υγείας και στον ΕΟΦ, καθυστέρησαν αρκετά – ενδεχομένως για γραφειοκρατικούς λόγους – την έγκριση της χορήγησης της χλωροκίνης και της αζυθρομυκίνης. Μέχρι την ημέρα που ακούσαμε τον κο Τσιόδρα να αναφέρει τη λέξη χλωροκίνη και μέχρι την ημέρα που ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΕΟΦ να λέει ότι μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, η γιουνιφάρμα έδωσε χρήματα για να αγοράσουμε χλωροκίνη από την Ινδία.

Ο κος Τσιόδρας δεν λέει όλη την αλήθεια, ούτε ενημερώνει το κοινό για την αποθεραπεία που γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τη χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης και στα πιο βαριά περιστατικά, με τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων και κορτιζόνης, μετά από υπογραφή των ασθενών. Ας ρωτήσουν τον βουλευτή κ. Κέλλα. Έγινε καλά, με σταθερή χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης επί 10 ημέρες, και στο τέλος με μία ενδοφλέβια ένεση ακριβού φαρμάκου, όπως το Ρο Ακτέμρα, που δίνεται στη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΥ, είναι ο Αιθίοπας κος Τάντρος Ντεμπρεγιέσους. Υπήρξε υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών της Αιθιοπίας, μέλος μιας ιδιαίτερα καταπιεστικής κυβέρνησης. Το 2017, με την υποστήριξη της Κίνας, έγινε πρόεδρος του ΠΟΥ, κερδίζοντας τον Βρετανό Υποψήφιο.

Η Κίνα έφτιαξε το κρατικό αεροδρόμιο της Αιθιοπίας και ένα πλήθος έργων. Σύμφωνα με τις εκθέσεις που έφτασαν στον Λευκό Οίκο και στα χέρια του κου Τραμπ. Ο κος αυτός κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε και επιδημίες χολέρας στην περιοχή του, λέγοντας ότι είναι απλά ένα μικρόβιο που προκαλεί διάρροιες. Απεδείχθη λίγο αργότερα, ότι ήταν το δονάκιο της χολέρας. Τόσο ο κος Γκέιτς, όσο και ο κος Κλίντον, ενίσχυαν τον κο Ντεμπρεγιέσους και τον ΠΟΥ, να καθοδηγεί και να εγκρίνει εμβολιασμούς και εμβόλια που παρήγαγαν εταιρίες συμφερόντων του Γκέιτς και χορηγούνταν στην Αφρική και στην Ινδία. Στην Αφρική παρατηρήθηκε ότι τα εμβόλια αυτά έφεραν στειρωτικά φαινόμενα σε χιλιάδες νεαρά κορίτσια της Μαύρης Ηπείρου και στην Ινδία έφεραν παράλυση. Μάλιστα, με πρωτοβουλία των ινδικών αρχών σταμάτησε η χορήγησή τους.

Πηγή: trelokouneli.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: