Φυτώριο κάνναβης με εντολή από τις φυλακές

Στο ίδιο σημείο όπου είχε συλληφθεί πριν από ακριβώς ένα μήνα ο 53χρονος συνεργός της που είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, σε παραθαλάσσια περιοχή στα Δουναίικα Αμαλιάδας, συνελήφθη να καλλιεργεί χασισοφυτεία μια 38χρονη που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου!

Η γυναίκα ακολουθούσε εντολές του 53χρονου και μάλιστα ζούσε μέσα σε ένα πρόχειρο παράπηγμα στο χώρο της φυτείας, όπου πότιζε με πλαστικά μπουκάλια τα 18 χασισόδεντρα στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης που καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικές κυψελίδες φυτωρίου! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα δενδρύλλια, ένα λάστιχο ποτίσματος και 60 γλάστρες που προορίζονταν για τη μεταφύτευσή τους. Η 38χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 53χρονο χασισοκαλλιεργητή μέσα στη φυτεία με τα 130 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων που καλλιεργούσε στην ίδια δύσβατη και με πυκνή βλάστηση παραθαλάσσια περιοχή και τα πότιζε αντλώντας νερό με βενζινοκίνητη αντλία από ένα αποστραγγιστικό αυλάκι. Στο χώρο είχαν βρεθεί και 55 αποξηραμένα δενδρύλλια και, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο δράστης προφυλακίστηκε.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: