FYI: Μάλλον δεν πλένεις σωστά τα κολάν γυμναστικής σου!

FYI: Μάλλον δεν πλένεις σωστά τα κολάν γυμναστικής σου!

Και εκεί πάνω που άρχισε να φτιάχνει ο καιρός και σκέφτηκες πως μπορείς να κάνεις προπόνηση και να γuμνάζεσαι με shorts, επιστρέψαμε στη -χειμερινή- κανονικότητα και ξεκίνησαν οι βροχές και η πτώση της θερμοκρασίας. Έτσι και τα κολάν που φοράς στο workout σου θα συνεχίσουν να σε συντροφεύουν στην άσκησή σου εντός και εκτός σπιτιού, αυτό το διάστημα. Και εσύ θα συνεχίσεις να τα πλένεις και να τα τακτοποιείς όπως και πριν. Είσαι σίγουρη όμως πως όλο αυτό το διάστημα το κάνεις σωστά; Δεν εννοούμε πως είναι το πιο περίπλοκο πράγμα στον κόσμο το να πλύνεις τα κολάν σου αλλά εξαιτίας του ελαστικού υλικού κατασκευής τους, αλλά και της συχνής χρήσης τους είναι πολύ πιθανό να υποστούν φθορές αν δεν τα βάλεις στο πλυντήριο με τον τρόπο που πρέπει.

Και αυτός είναι αυστηρά γυρισμένα από την ανάποδη όπου οι ίνες της ελαστίνης -από την οποία είναι φτιαγμένα όλα τα κολάν- έχουν λιγότερες συνθετικές ουσίες γι’ αυτό και δεν λάμπουν τόσο αλλά αντέχουν και περισσότερο την τριβή στα τοιχώματα του πλυντηρίου αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις αν θες να παραμείνουν σαν καινούργια και να τα φοράς συνέχεια την ώρα που κάνεις γυμναστική, είναι να βάλεις και λίγο μαλακτικό μαζί με το απορρυπαντικό σου την ώρα της πλύσης και να μην τα πλύνεις πάνω από τους 60 βαθμούς. Καλή επιτυχία και σου υποσχόμαστε πως για όσο καιρό ακόμα δεν τα εναλλάξεις με αθλητικά shorts για την προπόνησή σου… αυτά θα συνεχίσουν να μοιάζουν «του κουτιού»!
 To αγαπημένο φόρεμα της Gwyneth Paltrow και της Jennifer Aniston είναι και πάλι in fashion

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: