Φτιάξε σπιτική Sour Cream (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε φρέσκια Sour Cream!

Ο σεφ John, ανεβάζει κάθε εβδομάδα στο διαδίκτυο, χρήσιμα βίντεο με πανεύκολες παρασκευές για την κουζίνα.

Ο επαγγελματίας, αυτός, έρχεται να αποδείξει πως πολλά πράγματα κάναμε λάθος που τα πιστεύαμε δύσκολα. Αντίθετα, αν ξέρουμε τα “κόλπα” τους, μπορούμε να τα φτιάξουμε πολύ εύκολα και μόνοι μας!

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε φρέσκια Sour Cream που δυστυχώς δεν τη βρίσκει κανείς εύκολα στα ελληνικά super market!

Εμπλουτίζουμε με Sour Cream  τις σούπες λαχανικών μας, πιάτα με χοιρινό  όπως η τηγανιά, αλλά και φαγητά ή σάντουιτς .
Η Sour Cream επίσης μπορεί να γίνει ένα ελαφρύ και δροσερό ντιπ. Συνοδεύει εξαιρετικά πατάτες, κολοκυθάκια, παντζάρια, μελιτζάνες ή διάφορους τηγανητούς κεφτέδες. ντρέσσινγκ για πράσινες σαλάτες.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε, αν δεν μας αρέσει ιδιαίτερα ή δεν θέλουμε τη σκορδαλιά, σαν συνοδεία των παντζαριών ή διάφορων τηγανητών κεφτέδων. Δοκιμάζουμε ακόμα στο σουβλάκι μας με λίγη Sour Cream αντί για τζατζίκ.
Η Sour Cream ταιριάζει με τα πάντα και εμπλουτίζεται με τα πάντα: κρεμμυδάκι φρέσκο και ξερό, σκόρδο, μπέικον, πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένα άνιθο και άλλα μυρωδικά, αγγούρι ψιλοκομμένο, φρέσκο ή τουρσί, κάρυ.

Στη ζαχαροπλαστική εκτός από το  cheesecake ταιριάζει ωραιότατα με καλοκαιρινές τάρτες όπως η lemon pie και η κερασόπιτα, με μηλοπιτάκια, μπισκότα και μάφινς ή να την προσθέσουμε στα υγρά μίγματα για κέικ.
Η σπιτική Sour Cream  διατηρείται για 1 εβδομάδα στο ψυγείο

Πηγή:daddy-cool.gr


Πηγή - idiva.gr

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: