Φθιώτιδα: Πέθανε 62χρονος που προσπάθησε να αλλάξει λάμπα και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή του σπιτιού του — Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Tραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη , όταν 62χρονος άνδρας, που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, πέρασε όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια και προσπαθούσε να αλλάξει τη λάμπα στη βεράντα του σπιτιού του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Τότε, ο 62χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή του σπιτιού του. Ο ίδιος προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες, χωρίς ωστόσο να τον αντιληφθεί κάποιος και να καλέσει βοήθεια.

Το πρωί της Πέμπτης και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας οι γιατροί εντόπισαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του.

Τελικά ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή.

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: