Φθιώτιδα: Ολόκληρη οικογένεια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας — Θεσσαλονίκης στο ύψος του «Γκλαντζούνη» στον Καραβόμυλο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο, ένα ασημί Nissan, επέβαινε η οικογένεια ενός ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 55χρονος, εκπαιδευτικός, ενώ σε αυτό επέβαιναν οι γονείς του, ένας 84χρονος ιερέας στη θέση του συνοδηγού και στο πίσω κάθισμα η 82 ετών μητέρα.

Το όχημα είχε σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας και σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η 82χρονη, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, άνδρες του ΕΚΑΒ και διερχόμενους οδηγούς. Λίγο αργότερα, άφησε και εκείνη την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει μέσα στον «Γκλαντζούνη». Την τελευταία στιγμή φέρεται να άλλαξε γνώμη και να βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί Nissan που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί και για να τον αποφύγει βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει στην παλαιά εθνική οδό.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, προκειμένου να δοθεί το τελικό πόρισμα και το φονικό τροχαίο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: