Φθιώτιδα: Ένας ακόμη άνδρας ασελγούσε στην 23χρονη ΑμεΑ όσο ο 74χρονος ήταν φυλακή

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του 74χρόνου που κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος ενός 23χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες, σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ακόμη έναν άνδρα, με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της ίδιας κοπέλας.

Ο λόγος για έναν 63χρονο άνδρα, που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του κοριτσιού. Η σύλληψή του έγινε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο δράστης ασέλγησε στο κορίτσι και μετά τη σύλληψη του 74χρονου

Το tvstar.gr αναφέρει ότι το κορίτσι κατήγγειλε ότι και ο δεύτερος άνδρας ασελγούσε σε βάρος του, ενώ στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σώμα της μετά από εξετάσεις που έγιναν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ασέλγησε στο κορίτσι και μετά τη σύλληψη του 74χρονου που βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

Το κουβάρι της υπόθεσης που οδήγησε στην δεύτερη σύλληψη, άρχισε να ξετυλίγεται μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση.

Άμεσα, ο 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από ένταλμα του κυρίου ανακριτή Λαμίας από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: