Φρίκη στη Γαλλία: Δηλητηρίασε τη γυναίκα και τις δυο κόρες του και μετά αυτοκτόνησε

Τα μέλη μιας τετραμελούς οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά χθες Κυριακή μέσα στο σπίτι τους, στην Φινιστέρ της βορειοδυτικής Γαλλίας, με τα πρώτα στοιχεία να «δείχνουν» τον πατέρα σαν τον δράστη του φονικού.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο μικρά κορίτσια της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκροί σε ένα σπίτι στο χωριό Καραντέκ της Φινιεστέρ, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της Μπρεστ.

Η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο, στο συζυγικό κρεβάτι, και τα κοριτσάκια, ηλικίας 8 και 11 ετών, στον πρώτο όροφο, το καθένα στο δωμάτιό του και στο κρεβάτι του.


Ο 41χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο ισόγειο, στο κλιμακοστάσιο, σύμφωνα με την εισαγγελία. Ένας σκύλος, που προφανώς ανήκε στην οικογένεια, βρέθηκε επίσης νεκρός, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η ειδοποίηση που έδωσε η μητέρα της νεκρής γυναίκας

Μια ομάδα τοπικών χωροφυλάκων, συνοδευόμενη από πυροσβέστες, ανακάλυψαν τις τέσσερις σορούς γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής. «Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο συναγερμός δόθηκε από τη μητέρα της γυναίκας, η οποία δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου», ανέφερε ο εισαγγελέας σε σχετική ενημέρωση.


Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση

«Οι πρώτες παρατηρήσεις, που έγιναν επί τόπου από τους ανακριτές και από τον ιατροδικαστή, δεν αποκάλυψαν κανένα ίχνος εξωτερικού τραυματισμού, ούτε χρήση όπλου σε κανένα από τα πτώματα», προσθέτει η ενημέρωση. Σύμφωνα με δύο πηγές, η μητέρα και οι δύο κόρες παρουσιάζουν «συμπτώματα δηλητηρίασης».

Το δράμα που παίχτηκε στη βορειοδυτική Γαλλία αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της εισαγγελίας, στο πλαίσιο του χωρισμού του ζευγαριού. Βασικός ύποπτος είναι ο πατέρας της οικογένειας που φαίνεται πως αφού δηλητηρίασε τα δύο παιδιά του και την σύζυγό του, μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Télégramme», ο άνδρας εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο μαρμάρου στην περιοχή ενώ το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από τον Ιούνιο του 2009.

Το τμήμα της τοπικής αστυνομίας, που έχει επιληφθεί της έρευνας, εξετάζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ θα διενεργηθούν αυτοψίες για να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: