Φρίκη στα Πατήσια: Ηλικιωμένη πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Πατήσια πέθανε από παθολογικά αίτια και τα πέντε σκυλιά του σπιτιού της κατακρεούργησαν το νεκρό κορμί της.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στα Πατήσια στις 3 Νοεμβρίου, όταν ο γιος της ηλικιωμένης την εντόπισε στο δωμάτιό της νεκρή και το πρόσωπό της να έχει πάρα πολλές δαγκωματιές από τα σκυλιά που είχαν στο σπίτι.

Το βράδυ της προηγούμενης μέρας στις 23:00, ο γιος της 84χρονης την καληνύχτισε και την άφησε να πάει στο δωμάτιό της, ενώ εκείνος πήγε στο δικό του. Κάποια στιγμή γύρω στη μια τα ξημερώματα, δηλαδή μόλις δύο ώρες αργότερα, πήγε να δει πώς είναι η μητέρα του, η οποία έπασχε από άνοια και την βρήκε νεκρή και καταδαγκωμένη -κυρίως στο πρόσωπο.

Αμέσως κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο η αστυνομία και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ο γιος της γυναίκας οδηγήθηκε στο τμήμα για κατάθεση, ενώ γρήγορα αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Κατά τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος εξέτασε το άψυχο κορμί της 84χρονης, υπήρχαν πάρα πολλές κακώσεις εξαιτίας των δαγκωμάτων από τα πέντε σκυλιά που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: