Φρίκη: Παιδοκόμος β ίασε 23 κοριτσάκια 1 έως 3 ετών

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση β ιασμού 23 μικρών παιδιών από παιδοκόμο στη Σουηδία. Οπως και η προκλητική ποινή που του επιβλήθηκε!

Ο παιδοκόμος κρίθηκε ένοχος για 23 β ιασμούς και άλλες διακεκριμένες σ εξουαλικές επιθέσεις εναντίον κοριτσιών ηλικίας 1 έως 3 ετών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όπου εργαζόταν, αλλά καταδικάστηκε σε μόλις 6,5 χρόνια φυλάκισης!

Τα εγκλήματα τα διέπραξε το διάστημα Μαρτίου 2014 και Ιουνίου 2015, σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς. «Κακοποιούσε σ εξουαλικά πολλά κοριτσάκια τη στιγμή που άλλαζε τις πάνες τους. Τα κοριτσάκια ήταν μεταξύ ενός και τριών ετών. Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών, κατέγραφε τους β ιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο», απεφάνθη το δικαστήριο του Κρίστιανσταντ.

Ο παιδοκόμος ομολόγησε την ενοχή του και το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις Αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε ως αποτέλεσμα να αποφύγει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή κάθειρξης. «Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια» δεδομένης της ηλικίας των θυμάτων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου, ο Μάρκους Νίλσον.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και στην κατηγορία της παιδικής π ορνογραφίας. Ο άνδρας συνελήφθη τον Ιούλιο αφού επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε σε ένα θεματικό πάρκο όπου εκείνος εργαζόταν.

iefimerida.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: