Freddy : Mάθε τα πάντα για το ιταλικό brand που «σμιλεύει» το γυναικείο στυλ!

Το επίκεντρο της νέας συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 παραμένει το Active Sport DNA της Freddy, το οποίο ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο glamorous και στο cool! Athletic Collection/Active sport DNA
Η Freddy, δίνοντας πάντα προσοχή στις τελευταίες τάσεις του Fitness, σχεδιάζει συλλογές για δυναμικές γυναίκες που πιστεύουν ότι η ευεξία και η γυμναστική αξίζουν να έχουν χώρο και χρόνο στην καθημερινότητά τους. Για γυναίκες που αντλούν ευχαρίστηση από την άσκηση, αλλά και που διαρκώς επιθυμούν να ανακαλύψουν κλάδους σαν τη yoga και το pilates.
Με μια λέξη: wellness! Συλλογές με αθλητικό αλλά και συνάμα κομψό περιεχόμενο, που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται θηλυκή ακόμη και όταν γuμνάζεται! H Fitness συλλογή αποτελείται από ρούχα με εντυπωσιακά γραφικά και glitter εκτυπώσεις. Ένα total look τόσο για το γυμναστήριο αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες.
Freddy : Mάθε τα πάντα για το ιταλικό brand που «σμιλεύει» το γυναικείο στυλ!
Tech black
H συλλογή είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να ευνοεί τις κινήσεις του σώματος και απευθύνεται στις δραστήριες γυναίκες με πάθος για την άσκηση και την μόδα. Καινοτομία στην συλλογή είναι το υλικό D.I.W.O.® (Dry In, Wet Out) που, χάρη στην ειδική τεχνολογία του, εξασφαλίζει στο ρούχο τη δυνατότητα να αναπνέει, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την προπόνηση. Παρέχοντας ελευθερία στην κίνηση, πρακτικότητα και άνεση, η συλλογή TRAINING απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες όπου το αθλητικό στοιχείο τους προσφέρει τον τρόπο ζωής που τους αρέσει. Ένα sportstyle look για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!
Freddy : Mάθε τα πάντα για το ιταλικό brand που «σμιλεύει» το γυναικείο στυλ!
The Art of Movement
Η δυναμική της Freddy εκφράζεται από την μοναδικότητά της . Αυτή είναι η φιλοσοφία του “ART OF MOVEMENT “ : t-shirts, μπλούζες με κουκούλα, μπούστα , σορτς, leggings , φόρμες, φορέματα απαρτίζουν μια συλλογή με glamorous στοιχεία και με θηλυκές γραμμές,
αναδεικνύοντας το ιταλικό ταπεραμέντο κάθε γυναίκας.
WR.UP®
Τα παντελόνια WR.UP®, κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Freddy, χάρη στη δυνατότητά τους να ενισχύουν τη γυναικεία σιλουέτα αλλά και να σμιλεύουν απίστευτα το σώμα χάρη στο μοναδικό τους shaping effect. Μεταξύ των νέων entries είναι τα CHENILLE WR.UP® , σε πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το burgundy, το γαλάζιο και το σκούρο γκρι μεταλιζέ, το WR.UP® camo , αλλά και το απόλυτο season must- have Metallic WR.UP® σε χρυσό, ασημί και ροζ. Οι πιο τολμηρές θα βρουν παντελόνια WR.UP® με ειδικές λεπτομέρειες όπως πέρλες, αστέρια, σκισίματα και πολλές άλλες νέες ιδέες.
Freddy : Mάθε τα πάντα για το ιταλικό brand που «σμιλεύει» το γυναικείο στυλ!
Τα WR.UP® NORMAL SIZE χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των γυναικών:
LOW WAIST (χαμηλοκάβαλο), REGULAR WAIST (κανονικό) και HIGH WAIST (ψηλόμεσο)
Βρείτε όλες τις συλλογές στο FREDDY Exclusive Store @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A,
Μαρούσι, Ισόγειο), σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα & διαδικτυακά στο
www.z-mall.gr
Mείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Freddy στο facebook και στο instagram
Discover more @ https://freddy.gr/

Freddy : Mάθε τα πάντα για το ιταλικό brand που «σμιλεύει» το γυναικείο στυλ!Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: