Φραντζέσκα Μελά: Η σeξι πρώην παίκτρια του Big Brother γίνεται γιαγιά (φωτό)

Χαρμόσυνα νέα για την Φραντζέσκα Μελά, καθώς η

κόρη της, Ντανιέλα σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα.

Η τέως παίκτρια του Big Brother υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Έτσι λοιπόν η «κaυτή» παίκτρια του reality show που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2002, πρόκειται να γίνει γιαγιά το επόμενο διάστημα και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Η Ντανιέλα Αρτεμίου εμφανιζόταν συχνά στα διάφορα ρεπορτάζ της εποχής και πλέον είναι 18 ετών. Η όμορφη κόρη της Φραντζέσκας έχει μεγαλώσει και πλέον κάνει τη δική της καριέρα στο modeling, ενώ είναι ήδη αρραβωνιασμένη. Μέσω των social media λοιπόν μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για το νεαρό της ηλικίας της.

«Πολλοί θα πούνε έγκυος σε τέτοια ηλικία; 18 χρονών; Έχασε το μέλλον της, αλλάζει η ζωή της. ναι, μπορεί να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία, μα το μέλλον μου δεν το στερήθηκα! Απέκτησα ένα καινούριο, όπως και η ζωή μου άλλαξε άνοιξαν νέοι δρόμοι για μένα! Τώρα το μαζί. Μαζί πήραμε την απόφαση και μαζί συνεχίζουμε. Έχουμε κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μιας οικογένειας!! Επιλέξαμε να ενωθούμε με το πιο υπέροχο συμβάν που θα μπορούσε να μας συμβεί! Σ” αγαπώ», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ανεβάζοντας φωτογραφία με τον αγαπημένο της να της φιλά την φουσκωμένη κοιλίτσα.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: