Φωτογραφίες: Η Ολγα Γεροβασίλη στην πρεμιέρα της Ραλλίας Χρηστίδου

Μπορεί η ατζέντα της κυβέρνησης να «βαραίνει» από τα κρίσιμα ζητήματα για τα οποία πρέπει να διαπραγματευθεί με την τρόικα και τους ευρωπαίους εταίρους τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και το πρόγραμμα για τα στελέχη της να είναι ασφυκτικά πιεστικό, η κυβερνητική εκπρόσωπος πάντως αποφάσισε να  χαρίσει στον εαυτό της μια στιγμή χαλάρωσης υπό τους ήχους καλού λαϊκού τραγουδιού. 

Η κυρία ΄Ολγα Γεροβασίλη, εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου στη μουσική σκηνή «Γραμμές» που βρίσκεται στο Γκάζι, όπου φαινόταν πραγματικά να το διασκεδάζει. 

Μακριά από τηλεοπτικά παράθυρα και δηλώσεις περί νέων φόρων, περικοπών συντάξεων, «κόκκινων δανείων» και προσφυγικών ροών στη χώρα μας η κυρία Γεροβασίλη βγήκε με την παρέα της το βράδυ του Σαββάτου για να απολαύσει τη λαϊκή, και λιτή φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη καθώς και την… γνώριμη αισθαντική φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου.

Οι δύο κυρίες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους καθ” όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η τραγουδίστρια δεν δίστασε να καθίσει και δίπλα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και να τραγουδήσει μαζί της επιτυχίες της. Άλλωστε η κυρία Γεροβασίλη γνωρίζει καλά τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού η τελευταία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. 

Η τραγουδίστρια τέσσερις μήνες αποπειράθηκε για πρώτη φορά να κατέβει στον πολιτικό στίβο, με το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα των υποψηφίων στη Β” Αθηνών. Επρόκειτο για μια επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που είχε προκαλέσει… έκπληξη. 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: