Φωτιά στα κόκκινα! Η total red εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα μας αρέσει πολύ (photos)

Η παρουσιάστρια ήταν πιο λαμπερή από ποτέ στην πρώτη εκπομπή της σεζόν στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε άκρως ανανεωμένη στους δέκτες μας μέσα από την εκπομπή «Ελένη» και τη συχνότητα του MEGA. Η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό λίγο μετά τις 13.30 εμφανώς ευδιάθετη που βρίσκεται ξανά μπροστά από τις κάμερες, έπειτα από 1 χρόνο απουσίας.

Η ομάδα της

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη θα βρίσκονται φέτος οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Tην ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος, ενώ στην κουζίνα θα είναι ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.

Φωτιά στα κόκκινα! Το look της πρεμιέρας που αγαπήσαμε

Φωτιά στα κόκκινα! Η total red εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα μας αρέσει πολύ (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να επιλέγει μονόχρωμα outfits στις πρεμιέρες της τα τελευταία χρόνια. Απόδειξη το σημερινό total red look που απαρτιζόταν από ένα υπέροχο κόκκινο midi φόρεμα σε Α γραμμή και κόκκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τον λαιμό της παρουσιάστριας κοσμούσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο ενώ τα μαλλιά της είχαν έναν φυσικό, ελαφρύ κυμματισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά και μας αποκαλύπτει τι αλλάζει στην εκπομπή της

Η βασίλισσα του στυλ επέστρεψε στο θρόνο της και έγινε no1 trend στο Τwitter σε λίγα μόλις λεπτά. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις της Ελένης, για να αντλήσουμε έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: