Φόρα το shimmer φόρεμα όπως η Sarah Jessica Parker

Η ηθοποιός είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πιο διαχρονικά fashion icons, που ξέρει να φορά τα trends, αλλά ποτέ δεν χάνει την στιλιστική της προσωπικότητα. Έτσι λοιπόν, συνδύασε το silver, μακρυμάνικο, midi φόρεμά από το brand iorane με μία επίσης silver ζώνη, η οποία τόνιζε τη μέση της και αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν τα παπούτσια που διάλεξε για να ολοκληρώσει το outfit. Ένα τέτοιο φόρεμα θα μπορούσες να το δεις με ένα ζευγάρι μαύρες ή nude γόβες ή πέδιλα ή σε μία παρόμοια metallic απόχρωση.

Η Sarah Jessica Parker όμως φόρεσε λευκά pointed toe παπούτσια, φέρνοντας έτσι μία ήπια ισορροπία που δεν αφαιρούσε τίποτα από τη λάμψη του look, ενώ ταυτόχρονα δεν το έκανε να μοιάζει υπερβολικό. Να σημειώσω επίσης, ότι πρόσθεσε αρκετά silver κολιέ που σε άλλη περίπτωση ίσως ήταν απαγορευτικά, λόγω του ίδιου του φορέματος. Όλα φυσικά έδεσαν με τα μακριά, wavy μαλλιά της και το μακιγιάζ με το τονισμένο βλέμμα που η ηθοποιός εμπιστεύεται συχνά σε επίσημες εμφανίσεις της και μάλλον κάνει πολύ καλά.

Ίσως λίγο νωρίς να μιλάμε γι” αυτό (ίσως κι όχι), αλλά το outfit της Sarah Jessica Parker θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η έμπνευση για το δικό σου χριστουγεννιάτικο look.

Κεντρική φωτογραφία: Christopher Smith/Invision/AP & Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: