Φόρα τα παπούτσια σου να σου πω…τι χαρακτήρα έχεις!

Τίποτα δεν ολοκληρώνει ένα outfit καλύτερα από ένα ζευγάρι παπούτσια — για αυτό και έχουμε τόσα πολλά από αυτά. Ωστόσο πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι που του δείχνουμε λίγη παραπάνω προτίμηση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Ίσως αυτά είναι τα παπούτσια που σε κάνουν να νιώθεις πιο σίγουρη ή πιο κοντά στον εαυτό σου. Και ίσως σου προσθέτουν κι ένα διασκεδαστικό vibe στην προσωπικότητά σου.

Εμείς έχουμε και μερικές παραπάνω ιδέες για το τι λένε οι προτιμήσεις σου στα παπούτσια για σένα. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις αν μαντεύουμε σωστά!

Μαύρες στιλέτο γόβες

Μια ντουλάπα γεμάτη από faux-fur jackets και body-con φορέματα σημαίνει και μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα ζευγάρι μαύρα ψηλά τακούνια. Λατρεύεις να τις φοράς με όλα και παντού! Από μια έξοδο για coctails με τις φίλες σου μέχρι ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Γόβες με Τ-straps

Όταν τα καθημερινά σύνολά σου αποτελούνται από tailored παντελόνια, ρομαντικά τοπ και κλασικά σακάκια, ένα ζευγάρι γόβες με T-straps είναι λογικό επακόλουθο. Είναι εξαιρετικά κομψές και μπορούν εύκολα να σε μεταφέρουν από το meeting στο γραφείο μέχρι μια βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό.

Λευκά sneakers

Η ικανότητά σoυ να δείχνεις ανεπιτήδευτη σε οποιαδήποτε περίσταση κρύβεται πίσω από ένα μυστικό: τα έμπιστα λευκά sneakers. Μπορείς να τα φοράς στη βόλτα σου για καφέ, βγάζοντας φωτογραφίες γύρω από την πόλη και σε parties όλων των ειδών. Κι ενώ μπορείς να βρεις έναν τρόπο να τα φοράς για σχεδόν κάθε περίπτωση, το αγαπημένο σου είναι με ένα δερμάτινο μπουφάν και χαλαρά overalls.


Γόβες με ankle-strap

Oποιαδήποτε ημέρα, προτιμάς να φοράς μια flirty φούστα ή ένα ρομαντικό φόρεμα, μαζί με ένα ζευγάρι γόβες, με λουράκι στον αστράγαλο. Δεν έχει σημασία αν έχεις βγει ραντεβού ή απλά μια βόλτα για ψώνια — δεν χρειάζεσαι έναν λόγο για να ντυθείς.

Ankle boots με κρόσια

Δεν είσαι από τα κορίτσια που αποφεύγουν τα τολμηρά statements, τόσο στα ρούχα σου όσο και στη ζωή σου. Είτε πρόκειται για μια αυθόρμητη εκδρομή ή ένα απόγευμα σε ένα roof garden, ντύνεσαι για τη διάθεσή σου και αυτό σημαίνει συχνά ankle boots με κρόσια


Mary-Jane platforms

 

Λατρεύεις να προσθέτεις λίγη ιδιαίτερη αίσθηση στην καθημερινότητά σου. Προτιμάς σύνολα σας από ένα ξεχωριστό παλτό, ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη ή ένα ζευγάρι Mary Jane platforms για μια βόλτα σε vintage μαγαζιά ή σινεμά.

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: