For Asian Lovers: Τα kimonos είναι η ethnic αναφορά που χρειάζεσαι στο στυλ σου

For Asian Lovers: Τα kimonos είναι η ethnic αναφορά που χρειάζεσαι στο στυλ σου

Και αν δεν την κάνεις τον Αύγουστο, πότε θα την κάνεις;

Τo kimono είναι ένα κομμάτι με επιρροές από τις παραδοσιακές, ασιατικές ενδυμασίες που μπήκε στις ζωές μας μέσα από τη fashion σκηνή των 90s. Και από τότε έχουμε περάσει περιόδους που ή το αγαπάμε πολύ ή για κάποιο λόγο το απορρίπτουμε όταν σκεφτόμαστε τις ενδυματολογικές επιλογές μας.

Αυτή, λοιπόν, τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές δύο τινά συμβαίνουν: ή βρίσκεσαι σε κάποια παραλία και το μοναδικό σου δίλλημα είναι αν είναι η σωστή ώρα να παραγγείλεις καφέ ή μπύρα, ή δεν έχεις άδεια και είσαι κλεισμένη σε κάποιο γραφείο να πετάς βελάκια στην φωτογραφία από τις περσινές σου διακοπές που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις (που σου ευχόμαστε ολόψυχα να βρίσκεσαι στην πρώτη) το kimono δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσεις πως είναι ένα ρούχο-μπαλαντέρ που ταιριάζει και στα δύο σενάρια. 

Ναι πολύ καλά διάβασες, μιλάμε για αυτό το μακρύ, ελαφρύ πανωφόρι με τις Ιαπωνικές καταβολές το οποίο μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, με jean shorts ή playsuit στην παραλία. Μπορείς όμως, με την ίδια ακριβώς ευκολία, να βάλεις και πάνω από την παντελόνα σου, το jean σου, το lingerie φόρεμά σου και να πας έτσι στο γραφείο όπου το air-condition θα είναι στους 20 βαθμούς κελσίου ακόμα και αν έξω έχει καύσωνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα τρία styling tips που σου αναφέρουμε στην παρακάτω gallery. Για να φοράς το kimono σου και το 2020 πιο κομψά από την καθεμία…
 Οδηγός Αγοράς: 10 φορέματα παραλίας για κομψές εμφανίσεις και στη θάλασσα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: