Φοιτητής παρίστανε τον ελεγκτή τροφίμων για να τρώει τσάμπα

Ένας 27χρονος φοιτητής στη Νότια Αφρική έτρωγε τσάμπα για έναν χρόνο παριστάνοντας τον ελεγκτή τροφίμων σε αλυσίδα καταστημάτων γρήγορης εστίασης.

Φοιτητής 27 ετών από τη Νότια Αφρική και μεγάλο υποκριτικό ταλέντο προσποιούνταν για έναν χρόνο τον ελεγκτή ποιότητας των KFC για να τρώει τσάμπα σε καταστήματα της διάσημης αλυσίδας γρήγορης εστίασης σε όλη τη χώρα.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την African Voice και όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ, ο 27χρονος πλαστογράφησε κάρτες με το σήμα της εταιρείας και τα στοιχεία του, παρουσιαζόταν επί ένα χρόνο σε διάφορα καταστήματα εστίασης της αλυσίδας και λέγοντας πως έχει σταλθεί από τα κεντρικά,  ζητούσε να επιθεωρήσει τις κουζίνες και έπειτα να δοκιμάσει το φαγητό προκειμένου να ελέγξει την ποιότητα των γευμάτων.

Φυσικά δεν δοκίμαζε απλώς, ασκούσε κριτική και οι υπάλληλοι έκαναν τα πάντα για να τον περιποιηθούν.

Μάλιστα, προκειμένου να είναι πειστικός ο 27χρονος φρόντισε να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα του αρκετά κοστούμια ενώ συχνά μετέβαινε στα καταστήματα οδηγώντας πολυτελή αυτοκίνητα που δανειζόταν από τον καλύτερο του φίλο που εργάζεται ως οδηγός.

[athensvoice.gr]

(?)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: