Φώφη Γεννηματά: Το Σάββατο γιόρτασε τα 17α γενέθλια του γιου της και την Κυριακή έπεσε σε κώμα

Το Σάββατο στο δωμάτιό της στον «Ευαγγελισμό» ήταν η τελευταία οικογενειακή συγκέντρωση καθώς δύο μέρες αργότερα έφυγε για το ταξίδι στην αιωνιότητα

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Τις προηγούμενες μάχες είχε καταφέρει να τις κερδίσει δείχνοντας τη μαχητικότητά της. Ακόμα και μέσα από το δωμάτιο του 10ου ορόφου στον «Ευαγγελισμό» φρόντιζε να δίνει κουράγιο στην οικογένειά και τους συνεργάτες της.

Είναι ενδεικτικό ότι το Σάββατο ο γιος της Γιώργος είχε τα 17α γενέθλιά του. Σύμφωνα με τον Alpha εκείνη τη μέρα στο δωμάτιό της στήθηκε μία μικρή γιορτή.  Γύρω της βρίσκονταν και τα άλλα δύο της παιδιά, Αιμιλία και Κατερίνα, ο σύζυγός της Ανδρέας, αλλά και η αδελφή τη Μαίρη. Η Φώφη Γεννηματά είχε ζητήσει να είναι φροντισμένη όταν έρθουν τα παιδιά της.

Ολοι μαζί έσβησαν μια μικρή τούρτα με ένα κεράκι και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Να έχουν, δηλαδή, άπαντες μια γλυκιά ανάμνηση. Ολα τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν κοντά της εκείνο το Σάββατο, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που θα έβλεπε τα αγαπημένα της πρόσωπας μιας και την Κυριακή έπεσε σε κώμα, και το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε για το ταξίδι στην αιωνιότητα όπου θα συναντήσει τους αγαπημένους της γονείς Γιώργο Γεννηματά και Κάκια Βέργου.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: