Φλορίντα Πετρουτσέλι: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της! [Εικόνες]

Μια ξεχωριστή στιγμή θα ζήσουν το φετινό καλοκαίρι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος, καθώς πρόκειται να βαφτίσουν την μονάκριβη κορούλα τους! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, το μυστήριο θα τελεστεί στις 20 Ιουλίου, στο Πόρτο Χέλι, με κουμπάρους τους κολλητούς φίλους του ζευγαριού, τη Δήμητρα και τον Ανδρέα, οι οποίοι δεν ανήκουν στον χώρο της showbiz.

Η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Μαρία, αλλά σκέφτονται να τη φωνάζουν Μαίρη, όπως και τη μητέρα του επιχειρηματία, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Ελληνοϊταλίδα παρουσιάστρια θέλουν να ακολουθούν τις παραδόσεις. Η μόλις εννέα μηνών χαριτωμένη μικρούλα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ευτυχισμένο σπίτι της οικογένειας Γούτου.

Η Φλορίντα έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες διαδικασίες προετοιμασίας της βάφτισης και την έρευνα αγοράς για τα βαφτιστικά και το concept του μυστηρίου, πάντα σε συνεργασία με τους νονούς της μικρής. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, μάλιστα, δεν σκέφτονται να κάνουν παράλληλα και θρησκευτικό γάμο, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για κάτι που θεωρούν περιττό και πολυέξοδο!

Πηγή: filathlos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: