Φλόριδα: 62χρονος απείλησε να πυροβολήσει κόσμο σε σούπερ μάρκετ επειδή δεν φορούσαν μάσκες

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Φλόριδα των ΗΠΑ, αφού απείλησε να ανοίξει πυρ μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν αρκετοί οι πελάτες που φορούσαν μάσκα για να προστατευτούν από τον νέο κορωνοϊό, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο Ρόμπερτ Κόβνερ, ηλικίας 62 ετών, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι θα αρχίσει να πυροβολεί μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ λόγω του πολύ μικρού, όπως εκείνος αντιλαμβανόταν, αριθμού πελατών που φορούσαν μάσκες, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάιλαντς, στην κεντρική Φλόριντα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο 62χρονος απείλησε να αδειάσει «όλους τους γεμιστήρες του» προτού προσθέσει: «Πιστέψτε με, ο κορονοϊός δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να προκαλέσει το τέλος σας!».

«Γνωρίζουμε ότι βιώνουμε δύσκολες στιγμές, όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία προκειμένου να διατυπώνονται τέτοιες απειλές» επισημαίνει η αστυνομία.

«Δεν είναι αστείο. Δεν είναι μια κακή ημέρα. Είναι έγκλημα. Και εμείς το λαμβάνουμε ΠΑΝΤΑ σοβαρά υπόψιν και θα πάτε στη φυλακή» προειδοποίησαν οι αρχές.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: