Floral την άνοιξη: Πώς να αποφύγεις τα κλισέ με το πιο classic ανοιξιάτικο μοτίβο

Ναι, το ξέρω ακούγεται κλισέ: “floral φόρεμα την άνοιξη”. Επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα και κάνοντας το σωστό styling με τίποτα δε θα είναι βαρετή η εμφάνισή σου. Τα καλά νέα είναι ότι οι σχεδιαστές μόδας μέσα από τις ανοιξιάτικες συλλογές τους για το 2019 μας έδειξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πώς να το φορέσουμε. Παρακάτω, οι σημειώσεις που κρατήσαμε βλέποντας τα floral να περπατούν στο runway.

Louis Vuitton SS’19

ImaxTree

Μια floral ολόσωμη φόρμα είναι ένας φανταστικός τρόπος να συμπεριλάβεις τα floral στις εμφανίσεις σου. Ένα statement τοπ, από κάτω, με έντονους ώμους θα αποδώσει ένα avant garde look.

Valentino SS’19

ImaxTree

Επίλεξε ρούχα με ογκώδη floral για ένα πιο «δραματικό» αποτέλεσμα. Προτίμησε το μοτίβο σου να μην έχει παραπάνω από 4 χρώματα αποφεύγοντας να κάνεις το ρούχο σου να δείχνει «φλύαρο».

Chloe SS’19

ImaxTree

Ένα floral σορτσάκι είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να βάλεις floral στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Τόλμησε με ένα τοπ σε ένα επίσης bold μοτίβο για ένα fashion forward look.

Michael Kors SS’19

ImaxTree

Μια floral παντελόνα εκπέμπει μια ρετρό αισθητική που είναι πάντα ευπρόσδεκτη στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Συνδυάζοντας με ρούχα σε oversized γραμμή ή με ένα εξίσου κλασικό μοτίβο (βλ. ριγέ) θα έχεις το πιο fashion forward σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: