Floral φορέματα: Η τάση που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities

Floral φορέματα: Η τάση που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities

Το trend που βλέπουμε παντού φέτος.

Το φετινό καλοκαίρι ομολογούμε πως είναι ένα από τα πιο κaυτά των τελευταίων ετών αφού καθημερινά η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Ο ζεστός καιρός σε συνδυασμό με το ύφος της εποχής, μας κάνουν να αναζητάμε ρούχα με δροσερά υφάσματα τα οποία ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση στην κίνηση.

Μια τάση που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν. Ο λόγος για τα floral φορέματα, αυτά δηλαδή που έχουν λουλούδια στο τύπωμά τους. Κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πιο σικ και girly μπορείς να φορέσεις για μια κομψή, ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Υπάρχουν σε mini και maxi εκδοχή αν και εμείς δεν ξεχωρίζουμε κάποια αφού είναι εξίσου όμορφα και σικάτα. Τα μακριά, αέρινα φορέματα είναι ιδανική επιλογή για ένα beachear ντύσιμο γεμάτο στιλ, την βόλτα στο νησί ή την πόλη. Για μια πιο σeξι, βραδινή εμφάνιση ένα mini φόρεμα θα σου λύσει τα χέρια και θα συνθέσει το πιο ωραίο καλοκαιρινό outfit. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου με μερικά αξεσουάρ και φυσικά ένα ζευγάρι σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν υψηλή αισθητική και αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας. Φαίνεται πως κατάλαβαν νωρίς ποια τάση θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν και έσπευσαν να την υιοθετήσουν, οι περισσότερες με απόλυτη επιτυχία. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις με floral φορέματα τις οποίες μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: