Find the one for every you: Η νέα animated ταινία της Triumph με πρωταγωνίστρια την Jessica Heart!

Έχεις αναλογιστεί ποτέ πόσους ρόλους αλλάζει μία γυναίκα σε μία μέρα; Είμαστε ταυτόχρονα κόρες, μαμάδες, εργαζόμενες, σύντροφοι, αληθινές φίλες… βασίλισσες! Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέρθουμε με επιτυχία σε όλα, να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παραμείνουμε γοητευτικές και sexy;

Ας μην ξεχνάμε ότι δεν αρκεί να είμαστε τέλειες, αλλά και να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και το σώμα μας. Και ως γυναίκα γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ότι το ντύσιμο παίζει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που κινείσαι και στον αέρα που εκπέμπεις. Και επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα, η Triumph σε προτρέπει να γιορτάσεις το «Every You», δηλαδή κάθε κομμάτι του εαυτού!

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στον χώρο των lingerie ξεκινάει… 

Find the one for every you: Η νέα animated ταινία της Triumph με πρωταγωνίστρια την Jessica Heart!

Το ταξίδι στον κόσμο της γνωστής εταιρείας εσωρούχων ξεκινάει με μία  πρωτότυπη animated ταινία, η οποία θα προβληθεί στην τηλεόραση για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Πρόκειται για την πιο καινοτόμο ιδέα που πραγματοποιήθηκε ποτέ από εταιρεία του χώρου και αποτυπώνει μοναδικά ένα παραμυθένιο ταξίδι στον χώρο των lingerie. Στην περιήγησή σου μαζί με την πρωταγωνίστρια θα ανακαλύψεις την καμπάνια «FindTheOneForEveryYou» και θα βρεις το ένα, το μοναδικό και ιδανικό κομμάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά με το σώμα σου, χαρίζοντάς σου στήριξη και αυτοπεποίθηση αλλά και ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής σου ζωής. Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το μέγεθος, το στυλ και την περίσταση!

Παράλληλα, μέσα από το νέο διαφημιστικό spot και τη φωτογράφιση της νέας καμπάνιας με τη συνεργασία της Jessica Hart, θα παρακολουθήσεις την εναλλαγή των ρόλων της γυναίκας! Το γοητευτικό μοντέλο, που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά του αλλά και για την προσωπικότητά του, αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική της καμπάνιας, αντικατοπτρίζοντας μέσα από τις νέες καινοτόμες σειρές της νέας collection, τις διαφορετικές προσωπικότητες της γυναικείας υπόστασης. Η Jessica Hart είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα, στυλ και δυναμισμό… όπως η γυναίκα της Triumph!

Τι θα βρεις στη νέα συλλογή της Triumph;

Find the one for every you: Η νέα animated ταινία της Triumph με πρωταγωνίστρια την Jessica Heart!

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει best selling σειρές όπως η οικογένεια Amourette, σειρές με καινοτομίες όπως η Magic Boost, αθλητικές σειρές Triaction και σειρές σαγηνευτικές για κάθε γυναίκα. Όποια και αν είναι η καθημερινότητά σου, τα εσώρουχα της θα σου προσφέρουν ελευθερία κινήσεων για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

Νιώσε άνετα, συμφιλιώσου με τον εαυτό σου και «FindTheOneForEveryYou», γιατί η Triumph έχει «το ιδανικό» για κάθε πτυχή του εαυτού σου. Τόλμησε άφοβα να είσαι απλά… ο εαυτός σου! 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: