Φιλίππα Μάθιους: Στα 50 της ακόμα στις πασαρέλες το supermodel των 90s!

Ο ελληνικός χώρος της μόδας τη δόξασε στην… ακμή της. Τη δεκαετία των 90s υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, που με την ομορφιά της και έκανε πολλούς άντρες να παραμιλάνε στο πέρασμά της.

 

Ο λόγος για τη Φιλίππα Μάθιους, η οποία αν και έγραψε ιστορία στο χώρο της πασαρέλας, συνεχίζει ακόμα και στα 50 της να περπατάει πάνω τους, με την ίδια άνεση αλλά με… αέρα εμπειρίας.

Υπήρξε από τα μοντέλα που κάθε Έλληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του. Η ξανθιά Αυστραλέζα καλλονή έκανε καριέρα στη χώρα μας, πόζαρε στο εξώφυλλο πολλών περιοδικών και είχε γίνει η ανδρική φαντασίωση για πολλούς.

Της άρεσε να κάνει διακοπές στη Μύκονο και να διασκεδάζει με φίλους στην τότε κοσμική Αθήνα που γνώρισε μεγάλες δόξες. Μαζί με τη Βίκυ Κουλιανού αποτέλεσαν το πιο εκρηκτικό δίδυμο του εγχώριου μόντελιγνκ.

Άφησε εποχή με το όμορφο πρόσωπό της, αλλά και το εκπληκτικό κορμί της

Η Φιλίππα Μάθιους έζησε για πολλά χρόνια στη χώρα μας και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη. Μετά από κοινή απόφαση το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αυστραλία με τα δυο τους παιδιά.

Κάποιες στιγμές από την δεκαετία του ’90:

 

 

Η Φιλίππα Μάθιους παραμένει ακόμα και σήμερα, στα 50 της πλέον μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Ζει στην πατρίδα της την Αυστραλία και πλέον είναι ελεύθερη και το κυριότερο… ωραία.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: