Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014!

Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014!

Σύμφωνα με επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας (Ένωση Μεσσηνίας) φέτος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποχρεώνει στην παροχή ενυπόγραφης εξουσιοδότησης από κάθε παραγωγό ξεχωριστά για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων 2014 (επιδοτήσεις). 

Για αυτό οι παραγωγοί θα πρέπει να υποβάλουν αυτή την εξουσιοδότηση από τις 27/01/2014 έως και τις 3/02/2014 ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης των δικαιωμάτων όταν το Υπουργείο ανοίξει το σύστημα υποβολής αιτήσεων.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΑΣ του υποκαταστήματος των Φιλιατρών για την παραλαβή της εξουσιοδότησης και στην συνέχεια έχουν την δυνατότητα να την επικυρώσουν στο Δημαρχείο και να την παραδώσουν εκεί απευθείας στον υπάλληλο της Ένωσης τον κ. Ν. Σμυρνή, χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν ξανά στο υποκατάστημα.

Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014! Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014! Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014! Φιλιατρά: Υποβολή Εξουσιοδότησης από τους παραγωγούς για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων 2014!

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: