Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video)

Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα λίγο έξω από τα , όταν μαύρης BMW, έχασε τον έλεγχο και βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, η μαύρη BMW που κατευθυνόταν από την προς τα Φιλιατρά, βγήκε από την στροφή στο ύψος της επιχείρησης με είδη υγιεινής και συγκρούστηκε με όχημα στο αντίθετο ρεύμα μάρκας Mercedes που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία, με αποτέλεσμα ο οδηγός της BMW από την Κυπαρισσία να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video)

Μετά από προσπάθειες αρκετών λεπτών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν αρχικά στο της Κυπαρισσίας, αντίθετα με τον οδηγό και τη συνοδηγό του άλλου οχήματος από τους Γαργαλιάνους, που ευτυχώς τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν προκληθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα και στο παρελθόν, καθώς η απότομη στροφή «ξεγελάει» αρκετούς οδηγούς.
 

Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video) Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video) Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video) Φιλιατρά: Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων (Video)

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: