Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν

Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν

Την ώρα που οι περισσότεροι πιστοί παρακολουθούσαν με ευλάβεια την περιφορά των Επιταφίων στους δρόμους και στην πλατεία των Φιλιατρών, κάποιοι είχαν διαφορετικά σχέδια.


Λίγα λεπτά μετά τις 10 εχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης κοντά στο Κέντρο Υγείας και την φίμωσαν με μαξιλάρι, ληστεύοντάς την.

Η ηλικιωμένη που ζει με την κόρη της η οποία όμως εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην περιφορά των Επιταφίων, δεν κατάφερε να τους δει καθώς την φίμωσαν με μαξιλάρι και αναστάτωσαν το σπίτι ψάχνοντας για και χρυσαφικά, ανοίγοντας συρτάρια και μπαούλα.

Κατάφεραν να βρουν δύο πορτοφόλια που είχαν χρήματα με το συνολικό ποσό των 500 , ενώ δεν γλύτωσαν και κάποια χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι.

Αφού έφυγαν οι δράστες, η ηλικιωμένη βγήκε στο δρόμο καλώντας για βοήθεια, αλλά λόγω και της ημέρας κανείς δεν ανταποκρίθηκε άμεσα.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, καθώς σε οικία λίγο έξω από τα , άγνωστος ή άγνωστοι που «γνώριζαν», βρήκαν τα κλειδιά που είχε ιδιοκτήτης σε μπουφάν και αφαίρεσαν ένα Laptop και ένα τηλέφωνο, καθώς και εδώ οι ιδιοκτήτες βρισκόταν στην Ακολουθία και Περιφορά των Επιταφίων.

Η δράση των διαρρηκτών όμως δεν σταμάτησε και τις προηγούμενες ημέρες, όταν προχθές τη νύχτα παραβίασαν οικία κοντά στους Αγίους Αποστόλους και αφαίρεσαν χρήματα και όλα τα χρυσαφικά την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες.  

Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν Φιλιατρά: Φίμωσαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: