Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα!

Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα!

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο της Κυπαρισσίας ένας κάτοικος Φιλιατρών, ο οποίος χτυπήθηκε πριν λίγη ώρα από ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του filiatranet, ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να βοηθήσει μία κάτοικο που κάλεσε σε βοήθεια στο κτήμα της, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης, ήρθε σε επαφή με το καλώδιο, με αποτελέσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, στο Νοσκομείο της Κυπαρισσίας μεταφέρθηκε και η γυναίκα και ο αδερφός του άτυχου άνδρα που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο σημείο.

Η γυναίκα όμως και ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκαν εξαιτίας της σοβαρότητας των εγκαυμάτων τους σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ τα ακριβή αίτια ακόμη ερευνώνται.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα! Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα! Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα! Φιλιατρά: Έπαθε ηλεκτροπληξία με σοβαρά εγκαύματα!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: