Φιλιατρά: Εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της και της έδινε χασίς για να κάμψει τις αντιστάσεις της

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – Οι γονείς εντόπισαν την ανήικη κλειδωμένη σε παράπηγμα, πριν συνευρευεί eρωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά, με θύμα μία 14χρονη από τη Βουλγαρία, που την εξέδιδαν η 19χρονη αδερφή της με τον φίλο της, επίσης βουλγαρικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έδιναν μάλιστα στην ανήλικη χασίς πριν τις ερωτικές συνευρέσεις της, προκειμένου να κάμψουν την αντίστασή της.

Η 14χρονη κατέθεσε ότι της χορηγούσαν χασίς στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της.

Την εντόπισαν κλειδωμένη σε παράπηγμα

Οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι κλειδωμένο μέσα σε παράπηγμα, όπου και επρόκειτο να συνευρεθεί eρωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Πάντως, φέρεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της 14χρονης την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα «νύχια» της αδερφής της και του φίλου της.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chxf616znjqx)

Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, η αδερφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς πακιστανικής καταγωγής. Όταν οι γονείς το πληροφορήθηκαν, την εντόπισαν και το πρόλαβαν.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: