FIA KARTING ACADEMY TROPHY: Δοκιμές στην Adria Karting Raceway για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου βρέθηκε στην Ιταλία, στην πίστα Adria Karting Raceway με την ομάδα της Zanchi Motorsport στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον θεσμό FIA Karting Academy Trophy, όπου και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός περιλαμβάνει 3 αγώνες, σε Wackersdorf (Γερμανία 17-20/6), Adria (Ιταλία 12-15/8), kristianstad (Σουηδία 2-5/7) και αντίπαλοι του Αλέξανδρου θα είναι 50 νεαροί αθλητές από όλο τον κόσμο που διψούν για διάκριση!

Μέσα από το FIA Karting Academy Trophy, έχουν κάνει τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα σπουδαία ονόματα της F1, όπως οι Charles Lecler, George Russell, Esteban Ocon, δείχνοντας πως αποτελεί το μεγάλο βήμα για τον κάθε αγωνιζόμενο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Οι δοκιμές του Αλέξανδρου με την ομάδα Zanchi Motorsport στην Ιταλική πίστα, έγιναν κάτω από μεικτές συνθήκες και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον εκπρόσωπο μας στον θεσμό να προετοιμαστεί για το μεγάλο αγωνιστικό ταξίδι που έχει μπροστά του. Ήταν επίσης πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσει ο Αλέξανδρος την σπουδαιότητα όλων όσων έχει μάθει στον προσομοιωτή όλους αυτούς τους μήνες, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας του.

Ο μόλις 14 χρονών Αλέξανδρος έκανε τρείς ημέρες δοκιμές και στην Adria όπου κάλυψε συνολικά 160 γύρους. Ο μικρός καρτίστας δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί θα εκπληρώσει ένα μεγάλο του όνειρο.

Να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια διεθνή διοργάνωση. Και ευχαρίστησε όλους όσους του έδειξαν εμπιστοσύνη και τον τιμούν με την παρουσία τους.

 

FIA KARTING ACADEMY TROPHY: Δοκιμές στην Adria Karting Raceway για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: