Φεύγουν για Πάσχα οι εκδρομείς

Αδεια πόλη αρχίζει να μοιάζει η Αθήνα, καθώς πολλοί εκδρομείς παίρνουν τον δρόμο για την επαρχία προκειμένου να περάσουν παραδοσιακά το Πάσχα.

Η κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας είναι αυξημένη από νωρίς το πρωί.

Αυτή την ώρα, ουρά οχημάτων έχει σχηματιστεί στην περιοχή του Σκαραμαγκά, λόγω έργων.

Η Τροχαία έχει πάρει αυξημένα μέτρα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο για το Πάσχα, ενώ σημειώνεται, ότι θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για το ρεύμα εξόδου, σήμερα, από ώρα 15:00 έως 22:00 και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, για το ρεύμα εξόδου, από τις 06:00 έως τις 16:00.

Συγκεκριμένα:•Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.•Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410+000).•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο.•Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).

Οσον αφορά τον καιρό, αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά ισχυροί. Μέτριοι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα πνέουν στο Ιόνιο.

protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: